- Konu Sahibi noneperfect
-
Ben kışın yaptırmayı düşünüyorum küçültme değilde toparlama ama gecen digitürkün kanalında estetik programında izledim göbek deliğinden giriyorlar :1shok: Al sana izsiz ameliyat :roflol:
bende dusta iki sabunu aliyom elime gösgüserimde yuvarlak ciziyorum daireler yani bakalim ne kadar sure sonra diklesip kuculecek
bide bunu buldum
Ameliyatsız Göğüs Küçültme
Ameliyatsız nasıl göğüs küçültebilirim diyenler bu haber sizin için.. Artık göğüsleriniz size sıkıntı verecek kadar büyüdüğünü düşünüyorsanız sizin için derlediğimiz göğüs küçültme egzersizlerini uygulamalısınız. Büyük göğüs küçültme için evde yapilabilecek egzersizleri listeledik.
Ameliyatsız Göğüs küçültme için Push-up hareketi yapmalısınız:
Push Up (yukarı itme) harketi nasıl yapılır?
Karnınızın üzerine yatın ve iki elinizi birden omuzlarınızdan biraz daha kenanara koyarak kendinizi yukarı doğru itin.. Bu hareketi yaparken göğüs(meme) ve boyun kaslarınızın çalıştığını farkedeceksiniz.Eğer boyun ve göğüs kaslarınız yerine kollarınızın çok daha fazla yorulduğunu hissediyorsanız hareketi yanlış yapıyor olabilirsiniz, eğer böyle hissediyorsanız ellerinizi biraz daha açıp öyle deneyin.
Bunun dışında elinize bir top alıp, topu (ne cok yumusak nede cok sert) göğüs kaslarınızı kullanarak elleriniz arasında sıkıştırın.
Iki tane 2,5 litrelik pet şiseyi su ile doldurup yere yatın, şişeleri ellerinize alın ve dirseklerinizi bükmeden şişeleri yukarı indirip kaldırın.
Bu hareketleri günde 8 set şeklinde 4 defa yapınız. Aynı zamanda vücut sıkılaştırıcı bitkisel kremlerle göğüslerinizi ovun. Meme küçültme için evde yapılabilecek en doğru şeyler bunlar. Önerilerimizi bir ay boyunca aksatmadan yaptığınızda farkı gözlerinizle göreceksiniz.
evet var canim helede sabun isi bir kadinin annesi yapmis cok faydali bende resimli ornekverecem insalah sabunlar dusta yuvarlak ciziyorum masaj yapiyorum soguya yakin suyla yikiyorum 3 gundur hergun yapyiom 3 gun bile fark etti inanirmisn
dıyetımı yapıyorum bıde su gögusler kuculse yanı göguslerden cok sıkayetcıyım
ınsallah bende de ıse yarar artık zamanla
sanki degisiklik oldu yaa 3 gundeeee resim koyacak bh olmadan bide sonrasni bakalim ne kadar etkili olacakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?