- 12 Temmuz 2008
- 1.004
- 114
- 363
- Konu Sahibi noneperfect
pet şişelerle yapılan egzersizde sütyeni çıkarmalı mıyım
siz nasıl yapıyorsunuz?
siz nasıl yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galadrielll paylaştığın için öncelikle çok tşk ederim.yani işe yarayan bişeyler olduğunu görmek umut verici.ama talk pudrası ile ilgili internette biraz araştırma yaptım.kansorojen olduğu yazıyor.bu durumda bunu kullanmak uzun vadede zararlı olabilir diye düşünüyorum.acaba onu sürmeden streç film yapılsa da aynı sonucu verir mi?yani onu sürmeden spor yaptığınızda herhangi bir değişme olmuyor muydu göğüslerde?incelme sporla mı yoksa pudrayla mı ilgili?bu soruların cevabını bulabilirsek daha sağlıklı yöntemlerle bu işi başarabiliriz sanıyorum.ben şimdi ramazan ayı olduğundan spor yapmıyorum.ramazandan sonra inşallah başlayabilirim.peki egzersiz olarak neler yapıyorsunuz?
ay herkez deliye hasret biz akıllıya deriz ya kaydirigubbakcemile3
derdiniz ne kızlar oranızla buranızla he sarkıksa anlarım kas hareketleri yapar toparlarsın imkansız birşey değil de.... çok mu fazla yani kapıdan önce onlar mı giriyo kaydirigubbakcemile3 ya göğüsler tamamen yağ kitlesi olduğu için üst gövdenizdeki yağları eritmek ve sıkılaştırmak amaçlı spor yaparsanız küçülür merak etmeyn kaydirigubbakcemile3
ben streçte denedim çöp posetide.. ve streçten cok çöp posetinden yanayım.. cünkü streçte cok yapısıyor ve cıkardıktan sonra gögüslerde sarkma oluyor..
ama çöp poseti daha etkilli.. ve poseti cıkardıktan sonra soguk suyla 1 dk yıkıyorum dikleşiyor..
suan cok memnunum etkisini bayagı gördüm
posetı nasıl sarıyorsunuz acaba
iz bırakmayan ameliyat çıkınca yaptırıcam :)