Göğüslerini küçültmeyi başaranlar yazsın, hangi yöntemi kullandınız?

ben streçte denedim çöp posetide.. ve streçten cok çöp posetinden yanayım.. cünkü streçte cok yapısıyor ve cıkardıktan sonra gögüslerde sarkma oluyor..
ama çöp poseti daha etkilli.. ve poseti cıkardıktan sonra soguk suyla 1 dk yıkıyorum dikleşiyor..
suan cok memnunum etkisini bayagı gördüm

pudra yerine fındık yağı kuLLanabiLirsin cnm çk faydası oLuyormus

merhaba arkadaşlar
bu cöp poşeti nasıl sarıyorsunuz anlayamadım bende kilo aldım feci şekilde buyuduler ve sarkıyorlar
diyete başladım ve harakete daha yeni olduğu için fark yok ama azimlyim toparlamak ıcın baska onerısı olan varmı :kedi:

arkadaşlar bende uzun zamandan beri bişiler yapıorum bunları paylaşayım ama şunu belirteimki spor şart

öncelikle düzenli sporla 3cm küçültmüştüm spor salonundaki hocam göğüse yönelik çalıştırıodu beni sporu bıraktım uzun bi aradan sonra monteil parisin vucut sütünü aldım sıkılaştıma sağladığı için her gün düzenli yukarıya masajla onu uyguluyorum bunu hala yapıorum tüm vucut için geçerli bu süt özellikle selülit problemi olanlar büyük yarar sağlayacaklar normal fiyatı 52tl çoğu yerde indirime giriyor 28,80 den aldım en son ben.sürdükten sonra bir kaç egzersizimi hala yapıorum bunlarda;

1)ellerinizi düz duvara yaslayıp açın ayaklar bitişik ve arkaya doğru,bütün gücünüzle duwara yaslanın ve kendinizi geri çekin 3 set olarak başlayın her set 10 tane yapın toplam 30 olacak.1 hafta sonra bu sayıları 5 erli artırın.
2)ellerinize ağırlık yada başlangıçta 500 grlık dolu su şişelerini alın ve sırt üstü yatın şişelerin kapakları birbirine gelecek şekilde ellerinizi yana açın ve yukarda birleştirin yukarda düz kollar inerken kollar kıvrılacak.10 kere bunu yapın. aynı şekilde bu sefer şişeler yanyana gelecek şekilde 2. harekete geçin ve 10 defa yapın en son hareket ise kafanızdan arkaya doğru ve göğüslerinizin hizasında tutun.
3)bir diğer yaptığım hareket ayakta yine su şişeleri ile kollarınızı açın ve göüğs hizasında birleştin bende kilo sorunu olmadığı için çok az vücudu ısındırmak amacı ile yürüyüş bandında yürüdükten sonra egzersizleri yapıorum.

sabahları greyfurt ve fındık yağı ile masaj yapıorum.gün içerisinde aklıma geldikçe buz kompleksi uyguluyorum.banyodan sonra soğuk su tutuorum tüm vücuduma ve özellikle göğüslerime akşamlarıda yıkayıp monteil sıkılaştırıcıyı sürüp yatıorum.ben streç film kullanamıorum allerjim var

ay herkez deliye hasret biz akıllıya deriz ya kaydirigubbakcemile3
derdiniz ne kızlar oranızla buranızla he sarkıksa anlarım kas hareketleri yapar toparlarsın imkansız birşey değil de.... çok mu fazla yani kapıdan önce onlar mı giriyo kaydirigubbakcemile3 ya göğüsler tamamen yağ kitlesi olduğu için üst gövdenizdeki yağları eritmek ve sıkılaştırmak amaçlı spor yaparsanız küçülür merak etmeyn kaydirigubbakcemile3

canım benim sen öyle san malsef o dediğin gibi olmuyor ben 52 kiloykende göğsüm 95 bedendi halada aynı değişen bir şey yok yani

posetı nasıl sarıyorsunuz acaba

bayanlar bende geniş basen kalın bel ve büyük göğüs şikayetçisiydim... kayınvalidemin uyguladığı bi yöntemdi banada önerdi...

kağıt kalem hazır...

tüm vucüt için...
bi kasede 1 limon suyu , 3 yemek kaşığı zeytin yağını karıştıyoruz.. (ben minik bi kavanozda denedim daha kolay karışıyo...)
sorunlu olduğunu düşündüğünüz bölgeye sürüyosunuz.. ve sıkıca streçliyoruz... başlıyoruz yürümeye yada bisiklet hiçbişey yapamadın ewdesin açıyoruz müziği göbek atıyoruz tam 45 dk... ellerimizde de 1,5 lt dolu su şişesi kaldırıp indiriyoruz.. şişeler kollarıdan göğüs kanatlarına etkli... 4 günde etkisini görüyoruz. 15 günde 44 bedenden 40 bedene indi kayınvalidem... bende deniyorum 3, gün sze devamlı etkilerini anlatıcam...

ayni dert bendede var bide emzirdim sarktilar ve sunduler hamile kalmadan once surekli elimle masaj yapiyordum buyumesini engellemek icin hamile kalinca buyuduler ama kilo verince azda olsa gidiyorlar ama genede buyukler pudra ve strec filmi deneyecegim. bide arkadaslar goguslerinizin sertlesmesi icin bi elinizi gogusunuzun altina bi elinizi ustune koyup ellerinizi saga sola cevirin sikilasmasinda faydali oluyor.

arkadaşlar kilolu olupta göğüsler büyükse önce zayıflamayı deneyin. Benim de büyüktü ideal kiloma inince küçülmüştü. şimdi kiloluyum ve yine büyük. Yani her beden sütyenim var. Göğüs te yağlardan oluştuğu için eriyebiliyo yanii...

Eğer kilo alıp verilirse göğüsün dokusu bozulup sarkıyor. Bu toparlanamaz hale geliyor. Göğüs küçültmenin maalesef doğal bir caresi yok cok arastırdım sordum sorusturdum. Eger meme dokusu genişlemişse sadece ameliyat ile toparlanabiliyor sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…