Sizin heryere bunu yazma amacınız nedir anlamadım tamam sizin başınıza geldi herkesin başına kesin gelecek gibi konuşuyorsunuz ki nerdeyse protezsiz kadın kalmadı ben burda bir tek sizi okudum meselaProtez yaptirmadan önce gögüs implant hastalığını araştırmanızı tavsiye ederim.
Ben de hiç duymadım. Az önce de yazdım 2005 yılından öncesi protezlerin sorunlu olduğunu ama bu hepsi için geçerli olmasa gerek. Ama bu tarihten özellikle son dönemlerde protezler ömürlük kaliteli. Kötü olsa onca kadın ve özellikle ünlü kadınlar yaptırmaz diye düşünüyorum. O yazıyı okuyunca ben de bir dönem vazgeçtim ama böyle de hoşnut değilim. O kadar hassas bir bünyem de yok. Yine de umarım kimsenin başına aksi bir durum gelmez. Biz kadınların en doğal hakkı az da olsa mutluluk ve öz güven.Sizin heryere bunu yazma amacınız nedir anlamadım tamam sizin başınıza geldi herkesin başına kesin gelecek gibi konuşuyorsunuz ki nerdeyse protezsiz kadın kalmadı ben burda bir tek sizi okudum meselazaten risk herşeyde var her hangi bir ameliyat olurken bile ölebilirsiniz herkes bu riskleri zaten biliyor ve evet milyonda olmasa da binde 1 ihtimal dedikleriniz
Ya böyle şeyler şans mı diyeyim yapısal mı diyeyim bilemiyorum bana çok iyi gelen seni öldürebilirdeBen de hiç duymadım. Az önce de yazdım 2005 yılından öncesi protezlerin sorunlu olduğunu ama bu hepsi için geçerli olmasa gerek. Ama bu tarihten özellikle son dönemlerde protezler ömürlük kaliteli. Kötü olsa onca kadın ve özellikle ünlü kadınlar yaptırmaz diye düşünüyorum. O yazıyı okuyunca ben de bir dönem vazgeçtim ama böyle de hoşnut değilim. O kadar hassas bir bünyem de yok. Yine de umarım kimsenin başına aksi bir durum gelmez. Biz kadınların en doğal hakkı az da olsa mutluluk ve öz güven.
Ben net karar veremiyorum ama çokta gerekli bana . Offf allahım yardım etÇoğu kadın memnun. 2005 yılından öncesi yapılanlar geneli sorunluymuş. Bu konuda ben de araştırdim ama o tarihten sonra yenilendi. Ben yaptırmak istiyorum. Kesin kararlliyim
Heryere yazma amacım yaptiracak bayanların bu riskleri bilmesi gerektiği.siz kaile almazsınız o ayrı.ayrica burda birtek beni okuduysanız eksik okumuşsunuz formu birdaha okuyun.Sizin heryere bunu yazma amacınız nedir anlamadım tamam sizin başınıza geldi herkesin başına kesin gelecek gibi konuşuyorsunuz ki nerdeyse protezsiz kadın kalmadı ben burda bir tek sizi okudum meselazaten risk herşeyde var her hangi bir ameliyat olurken bile ölebilirsiniz herkes bu riskleri zaten biliyor ve evet milyonda olmasa da binde 1 ihtimal dedikleriniz
Dr lar zaten bu risklerden bahsediyor ama siz şimdi değil 3 ay olur 3 sene olur ama kesin olur gibi konuşuyorsunuzHeryere yazma amacım yaptiracak bayanların bu riskleri bilmesi gerektiği.siz kaile almazsınız o ayrı.ayrica burda birtek beni okuduysanız eksik okumuşsunuz formu birdaha okuyun.
Hayir doktorlarin soyledikleri ameliyat komplikasyonlari.benim bu formda yazdiklarim ise protezlerin bagisiklik sistemine verdigi zararlar.siz ameliyat komplikasyonları ile bll yi karıştırmışsinız arastirmanizi tavsiye ederim.her ameliyatin komplikasyonu var o ayri bir mevzu zaten doktorlar bunu size onam formunda imzalatiyor.bll ayrı mevzu bundan hicbir doktor bahsetmiyor.Dr lar zaten bu risklerden bahsediyor ama siz şimdi değil 3 ay olur 3 sene olur ama kesin olur gibi konuşuyorsunuzneyse mide ameliyatı olmak icin dr a gittigimde dr un dediği şey ölüm riski olduğu bunu her dr söylüyor zaten
Evet böyle bir ihtimal var ama siz kiminde 3 ay kiminde 3 yıl sonra mutlaka oluşacak yazmışsınız birkaç yere. Böyle bir kesinlik yok insanlara korku pompalamayın.Dr lar zaten bu risklerden bahsediyor ama siz şimdi değil 3 ay olur 3 sene olur ama kesin olur gibi konuşuyorsunuzneyse mide ameliyatı olmak icin dr a gittigimde dr un dediği şey ölüm riski olduğu bunu her dr söylüyor zaten
Bi üst mesajı alıntılayacaktınız galibaEvet böyle bir ihtimal var ama siz kiminde 3 ay kiminde 3 yıl sonra mutlaka oluşacak yazmışsınız birkaç yere. Böyle bir kesinlik yok insanlara korku pompalamayın.
Ay evet özür dilerimBi üst mesajı alıntılayacaktınız galiba
Bir çok ünlü var. Örneğin Bülent Ersoy Hande Ataizi Deniz Akkaya vb. Onlar da bizim gibi insan. Aynı hormonları biyolojik olarak taşıyoruz. Bu kararım kesin. Tabikii sizin kararınız size kalmış. :)Ben net karar veremiyorum ama çokta gerekli bana . Offf allahım yardım et
Merhaba sizi çok eskiden beri tanıyorum forumdan, nasıl oldunuz?Bütün estetik cerrahlar aynisini söylüyorama emin olun milyonda bir filan değil..belki 3 ay belki 3 sene belki 10 senede çikiyor ama emin olun hepimizde cikacak.bende 3.ayda cikti simdi ugrasiyorum
Yoğun 1 yıl oldu benim icin hastaneler doktorlar hastaliklar peşpese patladı biliyorsunuz.20 gun once sol protez degisti.simdi daha iyiyim vucuttan surekli enfeksiyona neden oluyldu sol meme.simdi iyi tum eski dikis yerleri torpulendi.giderek dahada iyi oluyorumMerhaba sizi çok eskiden beri tanıyorum forumdan, nasıl oldunuz?
Teşekkür ederim.Gercekten cok zor zamanlar gecirdim insanlara şaka gibi geliyor ama malesef doğru.bir çok profesorle gorustum acaba ben mi yanlış düsünüyorum protezler konusunda diye hiçbiri evet sen yanlissin demedi aksine hepsi evet immun sistemde problem cikarabiliyor dedi.ben tecrubelerimi anlattim ki insanlar en azindan protez taktirmadan önce Ana antikor testi yaptirip risk almasınlar diye.Bazilarina yardimci olduysam ne mutlu bana.Beni korku pompalamakla suclayanlara gelince en azindan test yaptirsinlar beni dikkate alıp baska onlar icin yapabilecegim birsey yokArkadaşlar siz delirdiniz mi? Kadın protez taktırmış ve neler yaşamış, başkası da aynısını yaşamasın diye anlatıyor. Siz burada yok korku pompalıyorsun yok bu yok şu. Eğer insanların fikirlerini merak etmiyorsanız, tecrübelerini merak etmiyorsanız neden buraya yazıyorsunuz. Gidin ve yaptırın. Sizin duymak istediklerinizin tersini söylüyor diye konuşmayacak mı? Ayrıca az görülen bir hastalık falan da değil. İngilizceniz varsa breast implant illness diye aratın youtubeda seçip seçip dinleyin. Bunları göze alıyorsanız, binde bir şans bana vurmaz diyorsanız da sonuçta sizin vücudunuz sizin kararınız yaptırın.
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindimYoğun 1 yıl oldu benim icin hastaneler doktorlar hastaliklar peşpese patladı biliyorsunuz.20 gun once sol protez degisti.simdi daha iyiyim vucuttan surekli enfeksiyona neden oluyldu sol meme.simdi iyi tum eski dikis yerleri torpulendi.giderek dahada iyi oluyorumve artik doktorlarin hastalarini ve protez yaptiracak kadinlari uyarma zorunlulugu getirilmesi icin harekete gececegim
Çıkartmadım Nedenine gelince çıkartırsan dahada kötüleşebilir dedi profesorlerin yüzde 80 i.Oturup malesef risk hesaplamasi yaptim kendi sagligimla ilgili şaka gibi dimiÇok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindimTamamen çıkarttırdınız mı yoksa hala protezli misiniz
Teşekkür ederim.Gercekten cok zor zamanlar gecirdim insanlara şaka gibi geliyor ama malesef doğru.bir çok profesorle gorustum acaba ben mi yanlış düsünüyorum protezler konusunda diye hiçbiri evet sen yanlissin demedi aksine hepsi evet immun sistemde problem cikarabiliyor dedi.ben tecrubelerimi anlattim ki insanlar en azindan protez taktirmadan önce Ana antikor testi yaptirip risk almasınlar diye.Bazilarina yardimci olduysam ne mutlu bana.Beni korku pompalamakla suclayanlara gelince en azindan test yaptirsinlar beni dikkate alıp baska onlar icin yapabilecegim birsey yok
O kadar destan yazıp bu mesajı alıntılamadaki asıl sebebimi unutmuşumTeşekkür ederim.Gercekten cok zor zamanlar gecirdim insanlara şaka gibi geliyor ama malesef doğru.bir çok profesorle gorustum acaba ben mi yanlış düsünüyorum protezler konusunda diye hiçbiri evet sen yanlissin demedi aksine hepsi evet immun sistemde problem cikarabiliyor dedi.ben tecrubelerimi anlattim ki insanlar en azindan protez taktirmadan önce Ana antikor testi yaptirip risk almasınlar diye.Bazilarina yardimci olduysam ne mutlu bana.Beni korku pompalamakla suclayanlara gelince en azindan test yaptirsinlar beni dikkate alıp baska onlar icin yapabilecegim birsey yok
MerhabaO kadar destan yazıp bu mesajı alıntılamadaki asıl sebebimi unutmuşum
Ana antikor testini ilk defa duyuyorum, bu şekilde immün sistemin iyi olduğuna dair sonuç alınsa BII riskinin olmayacağı anlamı çıkartılabilir mi sizce?