- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.079
E taktır bi silikon bu kadar takıldıysan. Çözümü çok da zor değilArkadaşlar bu konu da açılır mı diyeceksiniz belki ama. Yani göğüslerim o kadar öirkin özgüvenimi yerle bir ediyor kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Gayet bakımlı hoş biriyimdir ama o göğüslerimi görmeye benim bile tahammülüm yok. Sağ göğsüm hele sola göre daha küçük. Tatile geldik mesela eşimle kadınlrın göğüsler yerinde kendimi çok kötü hissediyorum. Neden böyle oldu çok şükür sağlık problemim yok vs ama insan neden siye de sormuyor değil. Mayo giymeye utanıyorumbebeğimi bile doğru dürüst emziremedim. Lanet olsun. Eşim kesin diyordur bi millete bak bir de bununkine of çok rezalet bi kafada kurma seviyesi ama belki de diyordur…
Ne yapmayı düşünüyorsun peki insan inciniyor tabi ki bende nasıl küçültsem diye düşünüyorumCanım 4 yıllık evliyim balayında baktı kavga çıkardım ben öyle biri değilim falan dedi hep ben suçlu oluyorum aman tadımız kaçmasın koşundayım
Bedenimizde beğenmediğimiz bölgelerimiz olabilir,bunu kompleks haline getiriyorsanız mutsuzsanız operasyonla düzeltirsiniz olur biter.Esin bakma kısmı ayrı mevzu..Meme yaptırırsınız yine baktıgını fark ettiniz diyelim bu defa squat yapmam lazim kadının kalçasina mi bakti diyeceksiniz.Siz de olmayanlara mı bakacak.O sizi bir bütün olarak seviyorYok değil ama hoş biri yüne de bana hiç demedi bunu ama bakıyor farkediyorum
sence senin esin daha sevgiliyken bilmiyor muydu memitolarin boyunu? erkeklerin terazisi keskindir. silikonlu sudyenlerle bile gezsen ne kadar saklayabilirsin ki, supriz olmamistir, bilerek seni secmistir.Eşim kesin diyordur bi millete bak bir de bununkine of çok rezalet bi kafada kurma seviyesi ama belki de diyordur…
Canım 4 yıllık evliyim balayında baktı kavga çıkardım ben öyle biri değilim falan dedi hep ben suçlu oluyorum aman tadımız kaçmasın koşundayım
Arkadaşlar bu konu da açılır mı diyeceksiniz belki ama. Yani göğüslerim o kadar öirkin özgüvenimi yerle bir ediyor kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Gayet bakımlı hoş biriyimdir ama o göğüslerimi görmeye benim bile tahammülüm yok. Sağ göğsüm hele sola göre daha küçük. Tatile geldik mesela eşimle kadınlrın göğüsler yerinde kendimi çok kötü hissediyorum. Neden böyle oldu çok şükür sağlık problemim yok vs ama insan neden siye de sormuyor değil. Mayo giymeye utanıyorumbebeğimi bile doğru dürüst emziremedim. Lanet olsun. Eşim kesin diyordur bi millete bak bir de bununkine of çok rezalet bi kafada kurma seviyesi ama belki de diyordur…
Sizde esınızınkıne bakıp milletin seyıne bak bıde esımınkıne bak dıyor musunuz? kişi kendinden bilir işi de ondan sordumArkadaşlar bu konu da açılır mı diyeceksiniz belki ama. Yani göğüslerim o kadar öirkin özgüvenimi yerle bir ediyor kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Gayet bakımlı hoş biriyimdir ama o göğüslerimi görmeye benim bile tahammülüm yok. Sağ göğsüm hele sola göre daha küçük. Tatile geldik mesela eşimle kadınlrın göğüsler yerinde kendimi çok kötü hissediyorum. Neden böyle oldu çok şükür sağlık problemim yok vs ama insan neden siye de sormuyor değil. Mayo giymeye utanıyorumbebeğimi bile doğru dürüst emziremedim. Lanet olsun. Eşim kesin diyordur bi millete bak bir de bununkine of çok rezalet bi kafada kurma seviyesi ama belki de diyordur…
Yaptırmayı çok isterdim ama aile yapım gereği aaa silikon yaptırmış denecek mahalle baskısı eşim de doktor böyle şeylerin komplikasyonu var fln der. Yani yaptırmam büyük ihtimal keşke bi tık daha dolgun olsaydı sadeceNe yapmayı düşünüyorsun peki insan inciniyor tabi ki bende nasıl küçültsem diye düşünüyorumçünkü sırtım ağrıyor ağırlıktan gerçekten sen kendini nasıl iyi hissedeceksen mutlaka onu yap kendin için yap eşin için değil
Ne alaka ya dhznxhjzkaSizde esınızınkıne bakıp milletin seyıne bak bıde esımınkıne bak dıyor musunuz? kişi kendinden bilir işi de ondan sordum
Yok sadece paylaşmak istedim. Öyle güzel böyle güzel kişisel bir zevk kimine göre artısı vardır kimine göre eksisi. Ben sadece paylaşmak istedim :)Artılarını eksilerini değerlendirin sarkma problemi çözülecek istediğiniz büyüklüğe gelecek üstelik şu an çok gelişmiş ve patentli ürünler kullanılıyor .İyi bir uzman asla ucuz merdiven altı değil.Sizin değil uzmanın önerdiği implant bunlara dikkat etmelisiniz.Yani insanın çok tanidiginda olunca ister istemez dehşet bilgisi oluyor.Bunu 30 yıldır kullanan bildiklerim var gayet doğal kesinlikle belli olmuyor Cozummu istediğiniz yada öylede güzel mi yazalim anlamadım.Bence bı insan bir yerini aşırı kafaya takiyorsa ona bu güzel demek manasız.
o zaman varolanlarla mutlu olmalısınızYaptırmayı çok isterdim ama aile yapım gereği aaa silikon yaptırmış denecek mahalle baskısı eşim de doktor böyle şeylerin komplikasyonu var fln der. Yani yaptırmam büyük ihtimal keşke bi tık daha dolgun olsaydı sadece