Aynı dert bende de var...
Burda kara üzüm çekirdeği öneriliyor hep. Büyütmek için onu deneyebilirsin..
Sabahları mersin yağıyşa masaj yapabilirsin, mersin yağı adaleleri kuvvetlendiriyormuş..
Ve bence en önemlisi göğüs kaslarını çalıştırmak.. Onun için bir kiloluk dumbellerla göğüs toparlayıcı, sıkılaştırıcı hareketler yapabilirsin. Nette ara çıkıyor o hareketler.. Ayrıca korkma yağlarım erir diye eritmezmiş :)) Sadece kasları kuvvetlendirir toparlarmış..
Sonra çekebildiğin kadar şınav çek.Bir iki farketmez yeterki kaslar çalışsın kuvvvetlensin..
Bir hareket daha var..
Ellerini göğüs hizasında kavuştur, hiristiyanların dua ettiği şekilde sonra sert şekilde sık bırak. Tam göğüs kaslarını çalıştırıyor yukarıya çıktığını görüyorsun zaten :))
Sonra kafamı yukarı kaldırıryorum ağzımı açıp çenemi kapatmadan yukarı doğru ittiyorum. Boyun ve dekolte için bu da.. Birbirine bağlı olduklaı için çalışsın oraları da. Boynumuz da sarkmamış olur :)
Ayrıca fazla yüz üstü yatmamaya bundna sonra kilona dikkat etmeye, kilo alıp vermemeye bak birde doğru sütyen de takmak gerekiyormuş haa bu hareketleri sütyenle yap.
Onlar bir iki haftada sarkmadığı gibi bir iki haftada toparlanmazlar.. Bende yapıyorum bunları bakalım en az 6 ay pay verdim kendime, bünyeye göre hayatım snein daha çabuk toparlayabilir ama en az 3 ay sabret...Sabırla bırakmadan yap canım.
Eminim daha başka tavsiyeler de gelecektir hadi kolay gelsin :)