• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim neredeyse yok oldu :(

herzamnbeklerim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
64
24
3
28
Arkadaşlar 3 yaşında kızım var 2 yaşina kadar sürekli saatlerce emdi. Emzirmeyi bıraktığım da göğüslerim eskisine nazaran değişmişti ama beni rahatsız etmecek şekilde belli belirsiz bir değişimdi. 3 ay önce erken doğum sebebiyle doğum yaptım 20 gün yaşadı yavrum ve ben o 20 gün sütümü sağdim sonrasinda vefat etti malesef. Ama göğüslerim o kadar küçüldü o kadar deforme oldu ki ben aynaya bakmak istemiyorum eski sutyenlerim asla olmuyor küçücük kaldılar içinde. Ve bomboş hiçbir sertlik kalmadı. Sonradan toparlanır mi bunu yaşayan var mı yada farklı bir tavsiye varmı ameliyat dışında. psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum daha önce de actm konuyu ama gerçekten bu benim için büyük bir dert olduğu için bdv de tekrar actm

Bende 3 ay emzirdim meme değil sünger kaldı geriye, bir sağa gidiyor memeler bir sola. Ama hiç takmıyorum senin kadar☺️
Ama benim büyük olup sarksa boşalmış olsa sorun etmezdim en azından sutyenle desteklerdim. Göğüsün sunmesi ve hiç kalmamasi çok zor erkek gibi hissediyorum. Keşke olsa da oraya buraya gitse en azından diyorum ya bir şekilde sutyenle toparlardim

Ama benim büyük klip sarksa boşalmış olsa sorun etmezdim en azından sutyenle desteklerdim. Göğüsün sunmesi ve hiç kalmamasi çok zor erkek gibi hissediyorum. Keşke olsa da oraya buraya gitse en azından diyorum ya bir şekilde sutyenle toparlardim
Bende 18 aya kadar emzirdim benimde küçüktü ama sonradan küçülme olmadı

58 kiloyum aslında çokta zayıf değilim. 🥹
Bende 54-55 kilo arası gidip geliyorum henüz çocuğum yok ama maalesef göğüslerim 90 beden. Sırtımı ağrıyor. Önümde kocaman gibi hissediyorum ve ağır geliyor. Aşağı çekiyor. Sarktı gibi hissediyorum. Küçültme ameliyatı ve dikleştirme istiyorum ama bu ameliyatlar ilerde çocuk emzirmeye engel mi onu bilmiyorum. Bir yanımda çocuk emzirme işi bitince ol tek seferde diyor

Bende 54-55 kilo arası gidip geliyorum henüz çocuğum yok ama maalesef göğüslerim 90 beden. Sırtımı ağrıyor. Önümde kocaman gibi hissediyorum ve ağır geliyor. Aşağı çekiyor. Sarktı gibi hissediyorum. Küçültme ameliyatı ve dikleştirme istiyorum ama bu ameliyatlar ilerde çocuk emzirmeye engel mi onu bilmiyorum. Bir yanımda çocuk emzirme işi bitince ol tek seferde diyor
Benim emzirme dönemimde 90 beden sutyenim dahi küçük gelmişti ama hiç rahatsiz olmamıştım aksine aşırı güzel ve kadınsı hissediyordum kendimi. Ama memeden kaynaklı bel ağrısı sırt agrisi illaki zordur o konuda bişey diyemem yaşayan bilir ancak biz bilmeyiz 🥲

Benim emzirme dönemimde 90 beden sutyenim dahi küçük gelmişti ama hiç rahatsiz olmamıştım aksine aşırı güzel ve kadınsı hissediyordum kendimi. Ama memeden kaynaklı bel ağrısı sırt agrisi illaki zordur o konuda bişey diyemem yaşayan bilir ancak biz bilmeyiz 🥲
Ben cok minyonum boyum kısa o yüzden küçük göğüsler çok hoşuma gidiyor 🥲 Belki de bu bir süreçtir zamanla eski haline döner canınızı sıkmayın ❤️ kolay bir şey değil yaptığınız. Maalesef her şeyi kadınlar çekiyor. Erkeklerden nefretttt

Ben cok minyonum boyum kısa o yüzden küçük göğüsler çok hoşuma gidiyor 🥲 Belki de bu bir süreçtir zamanla eski haline döner canınızı sıkmayın ❤️ kolay bir şey değil yaptığınız. Maalesef her şeyi kadınlar çekiyor. Erkeklerden nefretttt
Bende minyonum aslında :) inşallah öyle temenni ediyorum belki de toparlanır dua edip bitkisel şeyler deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim yorumlarınız için çok tatlısınız ♥️

Ya bir tek bana mı garip geldi 2 ay önce 20 günlük bebeğiniz ölmüş siz göğüslerinizi dert ediyorsunuz...Neyse Allah dağına göre kar verirmiş yargılamak istemiyorum.
İnanın dakikalardir bunu düşünüyorum. Kimsenin acısını yaşama biçimine karışmak, yargılamak istemiyorum ama ben de aynı şekilde düşünüyorum. Konu sahibinin başı sağ olsun.

Ya bir tek bana mı garip geldi 2 ay önce 20 günlük bebeğiniz ölmüş siz göğüslerinizi dert ediyorsunuz
Hanimefendi hayatınızda bir acı yaşayınca yas tutup elden ayaktan kesilip hayattan kopmuyorsunuz. Yeri geldiğinde o acınızı yaşıyorsunuz yeri gelince guluyorsunuz çoğu gece üzülüp uyuyamıyorsunuz yeri geliyor dışarı çıkıp geziyorsunuz yeri de geliyor kendi bedeninizde ki bir kusuru dert ediniyorsunuz. Bu öyle bişey değil. Hayatima devam ediyorum ve o gücü kendimde hissediyorum hergun kızımı düşünüyorum herzaman aklımda ama kendimi kaybetmedim hala kendi sorunlarimi da görebiliyorum

Back
X