göğüslerim mükemmel oldu Teşekkürler ankara onep

meltemeozel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
3
0
göğüslerimi ümitköyde ankara onep plastik cerrahi merkezinde dikleştirdim.Doktorum hıfzi velidedeoğlu mükemmel oldu.bilgilerinize kızlarrr

güle güle kullan yeni memişlerini cnmmmm:)yalnız konu yanlış yerdeee burası burun estetigii:)snein topik bi alt kısımda:):):):):):)

Mahallenin muhtarı nem seni seçtim heueheuehu arada kont et mahalleyi varmı yamukluk bişey koptummmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mahallenin muhtarı nem seni seçtim heueheuehu arada kont et mahalleyi varmı yamukluk bişey koptummmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ehuehuehuheu burun topiki benden sorulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dermişimkaydirigubbakcemile3tmm kıs bu topikin muhtarı olayım ama diger buruncuklar kabul edermiki benikaydirigubbakcemile3

Bişey dikkatimi çekti arkadaş bi heves topiği karıştırdı heralde 1 kere girip 1 mesaj yazıp kayıplara karıştı Muhtarnemmmmmmmmmmmmmmm kız kayıp bul bi zahmet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bişey dikkatimi çekti arkadaş bi heves topiği karıştırdı heralde 1 kere girip 1 mesaj yazıp kayıplara karıştı Muhtarnemmmmmmmmmmmmmmm kız kayıp bul bi zahmet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tabi cnm bak şimdii gereksiz yere fazladan bi konu kaydirigubbakcemile3konu kirliligi oluyooo olmaski cnmm hemen bi dilekce yazayım bu konuyu kendi topikine yollayayım ahanda yazıyom dur daktilomlakaydirigubbakcemile3

tabi cnm bak şimdii gereksiz yere fazladan bi konu kaydirigubbakcemile3konu kirliligi oluyooo olmaski cnmm hemen bi dilekce yazayım bu konuyu kendi topikine yollayayım ahanda yazıyom dur daktilomlakaydirigubbakcemile3

Nemcim benim oyumda Sana Canım.Senden iyi muhtar olur vallahihoyyyt

Muhtar banlanmayıs dimiii :)
kıs muhtarım ya niye banlanakkkkaydirigubbakcemile3şaka şaka allah bilir kuzu inş banlanmayıssss kaydirigubbakcemile3

aslaaaaaaa! oyum hep senindir *muhtar nem cok YASAAAA*

beni sizler var ettinizkaydirigubbakcemile3muhtar olursammm bu topike biçok şey yaptırcammmmmmkaydirigubbakcemile3

Banlanırsakta toplu banlanıcas galiba bu gidişle biri bukonuyu silebilirmiii dayanamıyorummdaaa heueheu yazasım gelioo kaydirigubbakcemile3

Banlanırsakta toplu banlanıcas galiba bu gidişle biri bukonuyu silebilirmiii dayanamıyorummdaaa heueheu yazasım gelioo kaydirigubbakcemile3

ama kuzu küfür yok ,sataşma yok, dini yada siyasi içerik yokkk ,banlanmamak lasım kaydirigubbakcemile3tabi inşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3eger banlanırsammmm sefiom sizi kızlarkaydirigubbakcemile3

Muhtarımız Nemden ilk icraat olarak Nem'in Sokağı adlı yada ne bileyim başka bi başlıkta sohbet topiği açmasını rica ediyorum.Katılan varmı arkadaşlar,oy toplayalım:):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…