- 13 Mart 2010
- 2.074
- 2
- Konu Sahibi meltemeozel
ahahahaha vedamı edioss bisde edelim bende seni tanıdıma çok sevindim muhtar nemmm kk üyelerii sizinlede zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtarımız Nemden ilk icraat olarak Nem'in Sokağı adlı yada ne bileyim başka bi başlıkta sohbet topiği açmasını rica ediyorum.Katılan varmı arkadaşlar,oy toplayalım:):lepi:
Muhtarımız Nemden ilk icraat olarak Nem'in Sokağı adlı yada ne bileyim başka bi başlıkta sohbet topiği açmasını rica ediyorum.Katılan varmı arkadaşlar,oy toplayalım:):lepi:
katılıyorumda kesin %100 ban kaydirigubbakcemile3 kk de chat olsun banlanmaksızın ama :)
katılıyorumda kesin %100 ban kaydirigubbakcemile3 kk de chat olsun banlanmaksızın ama :)
tmm kuzularrr ben diyorumki ismiiii burnunmu var derdin var:):):):):):) nedersiniz:):):):):)sizde söyleyinnn bakimmm fikirlerinizi bitane öle açalım valla gyeik muhabbet ederis sıkıldıkca
neyse kaçtım ben iş çıkış saatim geldi NEMMMMM haber ver bana açtığın topiği yani yaz burda öğrenellim kaybolmayalım bide kk de
Ay ne komiksin,nasıl kaybolacaksın ayol.
Hani kaybolsanda kolaydır seni bulmamız,bi başlık atarsın kayboldum diye,yakalar getiririz seni:roflol: