göğüslerim mükemmel oldu Teşekkürler ankara onep

ahahahaha vedamı edioss bisde edelim bende seni tanıdıma çok sevindim muhtar nemmm kk üyelerii sizinlede zemuszemus

Muhtarımız Nemden ilk icraat olarak Nem'in Sokağı adlı yada ne bileyim başka bi başlıkta sohbet topiği açmasını rica ediyorum.Katılan varmı arkadaşlar,oy toplayalım:):lepi:

kaydirigubbakcemile3vallahi aslında sohbet tarzı bi topik vardı bi ara ama başka yere taşındıııkaydirigubbakcemile3amaaa konu başlıgı farklı olur biz yine sohbet ederis olmasmıkaydirigubbakcemile3şikayet edilirsekkkk yollarlar bizi başka topikekaydirigubbakcemile3

Muhtarımız Nemden ilk icraat olarak Nem'in Sokağı adlı yada ne bileyim başka bi başlıkta sohbet topiği açmasını rica ediyorum.Katılan varmı arkadaşlar,oy toplayalım:):lepi:

katılıyorumda kesin %100 ban kaydirigubbakcemile3 kk de chat olsun banlanmaksızın ama :)

katılıyorumda kesin %100 ban kaydirigubbakcemile3 kk de chat olsun banlanmaksızın ama :)

yaa chat var kk da ama çok sıkıcı bi kaç kez girdim hiç tanıdık olmuyo mal gibi okuyodum miletin yazılarını çıkıyodum:)topiklere özel olsa süper olur cidenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

nem muhtar sensin istek belirtsene kk ye vardı öle bişi galba istek ve önerilerde ama sen mimlisin olmazzz eheueheuehueehu

Canım hiçbişe yapamazlar bize,demokratik bi ülkede yaşıyoruz,çoğunluk ne derse o hihoyyyt
Süremezler hiçbir yere bizi,iyiniyet kavramı diye bişe var diimi:lepi:
Şaka bi tarafada kızlar güzel bi muhabbet topiği olsun yaaa,yani başlıkta atarız,muhabbet etmek istemeyen girmez.Hı ne dersiniz?opuyorumnanaktan

tmm kuzularrr ben diyorumki ismiiii burnunmu var derdin var:):):):):):) nedersiniz:):):):):)sizde söyleyinnn bakimmm fikirlerinizi bitane öle açalım valla gyeik muhabbet ederis sıkıldıkca

açayımmı kıslar şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):

tmm kuzularrr ben diyorumki ismiiii burnunmu var derdin var:):):):):):) nedersiniz:):):):):)sizde söyleyinnn bakimmm fikirlerinizi bitane öle açalım valla gyeik muhabbet ederis sıkıldıkca

Nemcimm Allah Korusun kız,Allah dert vermesin,ne mutlu beğenmesekte işlev gören bi burnumuz var.Ya hiç olmasaydı diimi?Kaç kişiden duydum,kulaksız yaratılanlar varmış,kulak nakliyle kulak sahibi oluyorlarmış ya öyle olsaydık?Burun nakline ihtiyacımız olsaydı? Biraz asi bi başlık olmuş gibi sanki Canımyerimseniben
Bence başka bi başlık olsun,tabi bu benim kanattim Canım,Sen muhtarsın,çokluk ne derse o olsun...kaydirigubbakcemile3

neyse kaçtım ben iş çıkış saatim geldi NEMMMMM haber ver bana açtığın topiği yani yaz burda öğrenellim kaybolmayalım bide kk de

kıslar bakın başlıgı begenmesseniz hemen degiştireyim sonra olmuyor

neyse kaçtım ben iş çıkış saatim geldi NEMMMMM haber ver bana açtığın topiği yani yaz burda öğrenellim kaybolmayalım bide kk de

Ay ne komiksin,nasıl kaybolacaksın ayol.
Hani kaybolsanda kolaydır seni bulmamız,bi başlık atarsın kayboldum diye,yakalar getiririz seni:roflol:

Ay ne komiksin,nasıl kaybolacaksın ayol.
Hani kaybolsanda kolaydır seni bulmamız,bi başlık atarsın kayboldum diye,yakalar getiririz seni:roflol:

ay valla gider ayak güldürdün beni çok yaşa emi sen :) olur kaybolursam hemen topic açarm ben sizde beni yakalrsınız :)
ayy gşdemedm ben hadş gttim bu sefer görüşürs kıslar sonraaa

X