göğüslerim mükemmel oldu Teşekkürler ankara onep

kıslar bakın başlıgı begenmesseniz hemen degiştireyim sonra olmuyor

Kızlar gerçekten çok güzel muhabbet ederiz,yaşımızdan,planlarımzdan,düşlerimizden,yaptıklarımızdan bahsederiz.Beğendiğimiz yazıları paylaşırız.Yani her konuda paylaşım yapacağımız için BURUN kelimesi geçmesin,burunla sınırlandırmayalım bence yada o zaman bu başlıktan şutlanırız diimi?Ya bence denemekte yarar var,

ay valla gider ayak güldürdün beni çok yaşa emi sen :) olur kaybolursam hemen topic açarm ben sizde beni yakalrsınız :)
ayy gşdemedm ben hadş gttim bu sefer görüşürs kıslar sonraaa
Sende çok yaşa Canım.
Hadi sen git Canım,daha fazla tutmayalım seni burda,sonra kepenkleri indirirler kalırsın orda:roflol:

gecmis olsun arkadasim
gule gule kullan yeni ikizlerini :) arkadasin dedigi gibi konu yanlis yerde ama
benimde yeni ikizlerim var hahah ama biraz daha buyuk olsun isterdim tam istedigim buyuklukte olmadilar fakat cok guzel oldu butun kadinlara tavsiye ederim insan kendini daha kadinsi hissediyor ve kurtuldum artik kalin sutyenlerden artik dantelli sutyen giyorum darisi isteyen herkesin basina oyuzden senin adinada cok sevindim canim

gecmis olsun arkadasim
gule gule kullan yeni ikizlerini :) arkadasin dedigi gibi konu yanlis yerde ama
benimde yeni ikizlerim var hahah ama biraz daha buyuk olsun isterdim tam istedigim buyuklukte olmadilar fakat cok guzel oldu butun kadinlara tavsiye ederim insan kendini daha kadinsi hissediyor ve kurtuldum artik kalin sutyenlerden artik dantelli sutyen giyorum darisi isteyen herkesin basina oyuzden senin adinada cok sevindim canim

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:jeyyar:aklinialirimsmiledantelli memişlikler demek:jeyyar:hayırlı oslun cnmm iyi günler de kullan memişleriniii..insanın güveni geliyor cidden bak anlatırken bile nsl mutlusun iyiki olmuşsun şekerimaklinialirimsmile

göğüslerimi ümitköyde ankara onep plastik cerrahi merkezinde dikleştirdim.Doktorum hıfzi velidedeoğlu mükemmel oldu.bilgilerinize kızlarrr
Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Bende Onep'in adını çok duydum ve randevu alıp gitmeye karar verdim. Benim gögüs küçültme olacak yalnız. Sen ameliyatı ne zaman oldun ve Ne kadara mal oldu sana? Hiç sorun yaşadınmı? Paylaşırsan ve cevap yazarsan sevinirim.. :sm_confused:

X