• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim küçülür mü?

Mervkyc123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
34
12
18
28
Kızlar 24 haftalık gebeyim ve şimdiye kadar 6 kilo aldım biraz fazla ilerledim sanki kilom karnım dışında her yerime dağıldı özellikle göğüslerime ama bu benim piskolojimi çok bozdu aşırı kilo almış gibi duruyorum giydiğim hiç birseyi kendime yakıştıramıyorum hiç biryere gitmek istemiyorum size sorum doğumdan sonra göğüsler küçülüyor mu?

Kızlar 24 haftalık gebeyim ve şimdiye kadar 6 kilo aldım biraz fazla ilerledim sanki kilom karnım dışında her yerime dağıldı özellikle göğüslerime ama bu benim piskolojimi çok bozdu aşırı kilo almış gibi duruyorum giydiğim hiç birseyi kendime yakıştıramıyorum hiç biryere gitmek istemiyorum size sorum doğumdan sonra göğüsler küçülüyor mu?
Süt verince başlarda maalesef büyük ama bebek büyüdükce sütten kesince yerine oturuyor yine eskisi gibi yani bende öyleydi hiç değişmedi iki çocuk emzirdim sende nasıl olur bilmiyorum ama bunu sorun etme sağlıklı bir şekilde doğum yap kucağına alda kilo geldiği gibi giderde

Kilo verince ve süt verme olayı bitince eski haline dönecektir

Süt verince başlarda maalesef büyük ama bebek büyüdükce sütten kesince yerine oturuyor yine eskisi gibi yani bende öyleydi hiç değişmedi iki çocuk emzirdim sende nasıl olur bilmiyorum ama bunu sorun etme sağlıklı bir şekilde doğum yap kucağına alda kilo geldiği gibi giderde
Ay umarım öyle olur peki gogusleriniz büyük muydu normalde

Ben 21 haftalığım şuan ve gerçekten göğüslerim beni rahatsız ediyor. Umarım dedikleri gibi küçülür eski haline gelir

Ay umarım öyle olur peki gogusleriniz büyük muydu normalde
Evet normalde küçüktü süt girince davul gibi oldu yanlız bana ameliyattan hemen sonra südyenini tak dediler sarkmasin ben taktım ne kadar zorlansamda taktım arkadaşım toparlayıcı ve emzirme südyeni kullandı onunkiker sarktı bir ay ara ile doğum yapmıştık çok şükür sarkmada olmadı kücüldü de eskisi gibi şuan

Dogumdan sonra daha da buyuycek sutten dolayi. Daha dogrusu bi büyüyüp bi kuculucek. Benim 2 beden farketmistir heralde emzirme doneminde. Sonra elimde eski boyutuna donmus ama deforme olmus gogusler kaldi. Operasyon sart oldu. Suan muhtesemler ,☺️

Back
X