Göğüslerim küçüldü..

organikfasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
7
0
Merhaba herkese, ben 16 yaşındayım 1.62 civarı boyum var 3 ay boyunca bazı zamanlar her gün bazen ara verip hidrolik fitness, pilates ya da aerobiğe girdim. Bu süre zarfında yememden ve abur cuburumdan hiç kesmedim 51 kilodan 49 kiloya düştüm sıkılaştım ama vücudumla beraber göğüslerimde küçüldü zaten 75b giyiyorum baya küçüldü devam edersem iyice küçülür mü ne yapmalıyım :KK43:

Son düzenleme:
Bu sorundan ben de dertliyim, yoğun fitness yaptığım zamanlar göğüslerim küçülüyor. Tekrar yağlanmaya başlıyorum göğüslerim aynı kalıyor, yediklerim karnıma toplanıyor göğüslerim büyümüyor. Vücudun nerden yağ yakacağını ve nerde yağ depolayacağını seçemiyoruz maalesef. Ben artık eskisi gibi yoğun fitness yapmıyorum, haftada üç kereden fazla salona gitmemeye çalışıyorum, pilates ve yogaya ağırlık vericem. Kendi adıma başka bi çözüm bulamadım. Ne olurdu şu yediklerimiz göğüslere gitseydi :KK43:

aynen sporu bıraktığımda yağlanıyorum ama göğüslerim küçülmüş kalıyor.. Bugün sordum kırmızı et ye dedi bana spor salonundaki hoca ama ne kadar yardımcı olur bilmiyorum..

Göğüs yapısı yağdır, ve sıkı olmadığından ötürü yakımı kolaydır. bu sebeple göğüs küçülmesi yaşanır :)

X