Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüslerım küçüldü çok üzülüyorum

berna8735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
284
0
ya bnm gğüslerım 85 falandı şimdi kücldü 80 anca o bile degıl hatta bıde yumusacık oldular sünük gibi çok çrkınler. evlide dğilim anlamadım nıe napcam ben:gitme:

masaj.. senin önceden alt yapın altığı için masaj çabuk toparlar. sabah akşam bir çay kaşığı küç yut bi de tamamdır. herkes tatlı kaşığıyla yutuo ama bağırsak çizebilio çekirdekler her ne akdar öğütülmüş olsa da. bi de azar azar başlayıp dozajı artırmak daha etkilio oluo.

kara üzüm çekirdeği tozu. aktarlardda var. öğütülmüş alıp suyla yutuluyo. suyla yutamayanlar yoğurtla pekmezle falan yiyor

Canım zayofladıysan küçüklme olabilir masaj la toparlarsın bir bitkisel yağ seç çörekotu yağı mersin yağı olabilir onunla düzenli olarak masaj yap dolgunlaşır büyür tatlımopuyorumnanaktan

zayflamadım ama küçldü bide çok yumuşak çok çirkin oldlar nazarmı degdı ne. kara üzümü çekirdegiyle yesem olurmu acaba bıde nasıl masaj yapcam

zayflamadım ama küçldü bide çok yumuşak çok çirkin oldlar nazarmı degdı ne. kara üzümü çekirdegiyle yesem olurmu acaba bıde nasıl masaj yapcam
ooffff offff aynı dert bende var valla.aynı şekil senin ki gibi oldu..avuç dolusu memişlerim küçüldü ve sündü anlamadım neden ben de üzülüp duruom valla yaaa:bbo:senağlamasenağlama

hap filan yutuyordun da bırakınca mı bi değişime uğradı acaba? durup dururken değişmesi anormal gibi berna.

Bana da oldu aynısı. Puding gibi oldu sarktı göğüslerim nasıl toparlıyacaz bunları mafoldumben

Ben de kilo verince direkt göğüslerim küçülüyor, verdim geçenlerde küçüldüler hemen. Alınca da direkt göğüslerim alıyor. sempatiksalakcinni

Ay yağla masaj demeyin feci kıllanmaya yapıyor onlar.

Kara üzüm çekirdeği deneyecem bakayım benim göğüslerim küçüldü sarktı kilo alıp vermeden dolayı.

Ben şimdi 1.5kilolık dambıllarla, bükbükle hareket yapıyorum. Sporumu hep sütyenle yapıyorum Hemen olmaz tabi zaman lazım toplanması için...

valla nasıl küçüldüler bnde anlamadm. Adet dzenszlgimden dolayı dogum kontrol hapı kullanıyorm o siskinlik yapıo ama ona ragmen sönük gibi. Öle işte yaa.. Off.

valla nasıl küçüldüler bnde anlamadm. Adet dzenszlgimden dolayı dogum kontrol hapı kullanıyorm o siskinlik yapıo ama ona ragmen sönük gibi. Öle işte yaa.. Off.

kızlar benim de kilo alıp vermekten göğüslerim iyice söndü ve sarktı bu masaj nasıl oluyor tam olarak anlatabilirnisinz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…