gögüs altım 71 geliyo gögüs üstü 86 75-b ancak doluyo dışına taşma pek olmuyo yuvarlak bi gögüs yapım var öne çıkık deil belki ondan sütyensiz düz gibi duruyo offf
gögüs altım 71 geliyo gögüs üstü 86 75-b ancak doluyo dışına taşma pek olmuyo yuvarlak bi gögüs yapım var öne çıkık deil belki ondan sütyensiz düz gibi duruyo offf
yok ölçüler doğruda şekilde bence sorun var ve biraz daha dolguluk gerekli diğe düşünüyorum
arkadaşlar ben 6 ay sonra evlenicem ama bi sorunum var gögüslerim çok küçük ne yaptıysam istediğim ölçüye kavuşamadımsilikon yaptırmakta istemiyorum doğal olmuyo bu durum benim kendime olan güvenimi eksiltiyo nişanlımla bu konuyuda bi türlü konuşamadım bu durumdan utandığım için ilk gece ne yapmalıyım önerisi olan varmı
arkadslar dunde yazmıstım ben goguslerım kucuktu benımde Aktar Baharat | Facebook bu sıteden bıseler onerdı arkadsım onu aldım cokta ıyı geldı ozel mesaj atamadıgım ıcın dırek burdan yazdım canlarım ıstersenız sızde deneyebılırsınız :)
arkadaşlar ben 6 ay sonra evlenicem ama bi sorunum var gögüslerim çok küçük ne yaptıysam istediğim ölçüye kavuşamadımsilikon yaptırmakta istemiyorum doğal olmuyo bu durum benim kendime olan güvenimi eksiltiyo nişanlımla bu konuyuda bi türlü konuşamadım bu durumdan utandığım için ilk gece ne yapmalıyım önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?