gercekten suanki mememle evlenmeye cesaretim olmazEvlenip çocuk dogurdugunda büyür anca.Olmadı estetik yaptirirsin
gercekten suanki mememle evlenmeye cesaretim olmaz
ya artık baydınız resmen ya.gercekten suanki mememle evlenmeye cesaretim olmaz
Memen için evlenecek adamdan uzak dur zaten..gercekten suanki mememle evlenmeye cesaretim olmaz
Git estetik yaptir.
ya canim kusura bakma yeni uyeyim bu konuyla ilgili cok arastirma yaptim ve arkadaslarim bana kadinlar kulubune uye olup orda paylasabilirsin diye bi tercihte bulununca bende buraya yazdim.onceki konulara bakmadim direk kendi konumu yazdim. fazla takintili oldugum icin bu durum beni rahatsiz ediyo sadece.ya artık baydınız resmen ya.
neden acaba hep bu tarz konuları açanlar daha yeni üyeler?
ayrıca ben sanmıyorum ki bir bayan böyle "memmmemleeeee" gibi itici bir şekilde yazım kullanmaz. bıkmadınız artık.
ayrıca yeri burası değil. gidin göğüs büyütme vs. bir dünya konu var orayı okuyun.
Tamam canim. Bende bi cozum sundum sana. Ya destekli sutyen ya estetik.ya canim kusura bakma yeni uyeyim bu konuyla ilgili cok arastirma yaptim ve arkadaslarim bana kadinlar kulubune uye olup orda paylasabilirsin diye bi tercihte bulununca bende buraya yazdim.onceki konulara bakmadim direk kendi konumu yazdim. fazla takintili oldugum icin bu durum beni rahatsiz ediyo sadece.
En büyük yalanEvlenip çocuk dogurdugunda büyür anca.Olmadı estetik yaptirirsin
gercekten suanki mememle evlenmeye cesaretim olmaz
HahaahahhaHerifler ne pipilerle evleniyor sen memenden mi utanıyon
Konuyu görünce oğlan çocuklarının hafta sonu kk da aklınca eğlenmeleri gibime geldi.. Özetle fake gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?