Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüslerim daha ne kadar büyür?

kar_delen_nur

Makyaj Tutkunu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
96
2
Ben 15 yaşındayım ve göğüslerim çok küçük, sutyen takınca normaller ama sutyen olmadan bir tshirt giyersem neredeyse hiç yoklar... :1no2:
Annem kafana takma daha büyürler diyor ama ne yapayım elimde değil takıyorum kafama :çok üzgünüm:
Acaba daha ne kadar büyürler ve kaç yaşıma kadar büyümeye devam ederler??

canım ya dur daha 15 yşndasın bak bn 19 yaşındayım hala çok küçük iyi senn sütyen takınca yine normal oluyor hytım sütyen takma ve sıkıştırma onalrı ki büyümesne engel olma sadece hergn 5-10 dk göğüs masajı yapar yeter gel bir 18 19 yşına baktın hala aynılar ozmn bir şeyler yaparsın canım takma kafana öptüm seni

canım aynen senin gbiydim kaç yaşındasın adet oldun mu? bn 15 e girmeden olmuştum ve tahta gbydm snra büyüdüler ama bi avuç anca var ve tişörtte sağ yok sol var :KK70::KK70: adaçayı iç ve mersin yağı sür ama düznli yap inan büyür. ben 18 e girdim dha bu yaz uğrşmya başladım..sormak istdğn herşei sorblrsin cnm :) özelden msj atablrsn

ya üzülme bence yaşın daha çok küçük... ben de 17 yaşındayım ama bnmkiler de geçen sene filan büyüdüler anca yani... bnm hiç yoktu:)

canım aynen senin gbiydim kaç yaşındasın adet oldun mu? bn 15 e girmeden olmuştum ve tahta gbydm snra büyüdüler ama bi avuç anca var ve tişörtte sağ yok sol var :KK70::KK70: adaçayı iç ve mersin yağı sür ama düznli yap inan büyür. ben 18 e girdim dha bu yaz uğrşmya başladım..sormak istdğn herşei sorblrsin cnm :) özelden msj atablrsn

çok teşekkürler :eek:
adet oldun mu diye sormuşsun zaten benim takıldığım konu da o ben 12 yaşımda adet oldum ve boy uzaman da durdu onun için acaba göğüs büyümesi de durdu mu onu merak ediyorum :1no2:

bence kafanıza takmayın.. ve yaşınız daha küçük telli sütyen falan kullanmayın
penye ler var lcw da falan yarım atlet şeklinde güzel. onlardan kullanınki gelişmesini durdurmayın.
gece mutlaka çıkarın. yaşım 25 hala gece çamaşırımı çıkarırım.

tatlım yasın daha cok genc bnce ewdeyken sütyen kullanma sadece dısarda kullan..bn aptallık ettim gece bile sütyenle uyurdum gelişimlerini engelledim o yüzden sana tawsiyem ewde falan sütyen hiç kullanma ya da yarım atlet tarzında sütyenlerden kullan

aynen katılıyorum gece sütyen takma ben öle yatıodum hep. ayrıca benim ablamda 12 yaşında oldu ve onun 85 beden bilmiyorumkismile ben 15 te oldum 75 anca doluo sempatiksalakcinni
yani adet olmakla deil bu mesele :KK43: yetrli kilo da olmak,ostrajenin ii olması genetikte varsa zaten büyümez pek :KK43: benim annem 85 anneannem 95 halalarım 85-80 takarken ben böyleyim neden bilmiyorum ama büyümediler akannehir

X