• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerim ağrıları geçti bianda hamile miyim

catwoman1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
4
0
1
29
arkadaşlar merhaba

şöyle bir durum var lütfen yardım edin adet döngüm 35-40-50 değişiyor polikistim var düzensiz. 2 tane düşüğüm var. 50 gün oldu adet tarihihm geçeli ara ara kasıkta batmalar oldu nefesimi zorlayacak gibi sancıı tarzı. 4-5 gündür göğüslerim şişti hassaslaştı. her adet öncesi şişerdi bugün hassasiyeti çok çok azalmış 2 gün önce idrar testi yaptım negatif bişey anlamadım

arkadaşlar merhaba

şöyle bir durum var lütfen yardım edin adet döngüm 35-40-50 değişiyor polikistim var düzensiz. 2 tane düşüğüm var. 50 gün oldu adet tarihihm geçeli ara ara kasıkta batmalar oldu nefesimi zorlayacak gibi sancıı tarzı. 4-5 gündür göğüslerim şişti hassaslaştı. her adet öncesi şişerdi bugün hassasiyeti çok çok azalmış 2 gün önce idrar testi yaptım negatif bişey anlamadım
kan ver hemen cnm

Hamile olsaydınız göğüs hassasiyetiniz geçmezdi, bir de hamilelikte ilk haftalar göğüs ağrısından çok uçları sızlar.

Gogus hassasiyeti azalmaz tam tersi artar ama bu tek basina baglayici olmaz en guzeli test

Back