göğüslerdeki belirgin damarlar

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
kızlar bu konuyla ilgili bi kaç sayfa daha okudum ama sadece hamilelik belirtisi yazmışlar ben evli değilim yani öyle bişey imkansız.. ama damarlarım çok belli yeşil yeşil çok üzülüyorum gördükçe doktora gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum geçermi sizde aynı sorunu yaşayan var mı ?

göğüslerin büyük mü?
büyükse normaldir..bendede hep var damarlar ve çok belirgin.
bide adet dönemlerinde daha çok belirginleşir

Benim de cok belirginlesti son zamanlarda
Hatta hamile oldugumu da sandim gecen ay
ama degilim.
onemli birsey oldugunu sanmiyorum:44:

bi tek hamilelikle alakalı değildir ki canım..bende bekarım ve benimde arada görünüyor öyle.. çok ciddi olduğunu düşünmüyorum..ama senin ki sürekli öyleyse ve rahatsız oluyorsan git bi doktora görün derim :44:

canım ten rengini bilmiyorum ama bu damarlar genelde beyaz tenlilerde belirgin olarak gözüküyor. hatta masaj sırasında ya da duştan sonra daha da kendini gösteriyor. önceden beri mi var yoksa yeni mi bu sorunu yaşıyorsun.. sonradansa eğerdoktora gitmen daha doğru olur. tedavisini bilmiyorum malesef.. bende sadece masaj sırasında çok belirgin oluyor

Son düzenleme:
bu arada masaj baskı veya zıplandığında falan da damar yolları açılıyor ve şişiyor.. doğal olarak damarlar daha belirgin gözükür.. benim hep spordan sonra ya da masaj yaptığımda çıkar..

beyaz tenliyim ama kilom fazla değil göğüslerimde normal..ama sonradan oluşma değilde ben bildim bileli böyle damarlarım yüzeye yakın sanırım gözümün altındada var bi tane hepsi için bi gidicem kara üzüm çekirdeği falan iyi gelir mi bilmiyorum doğal çözümü var mı

canım tam bilgim olmasa da doktor falan da değilim ama ezelden varsa bu belirginlik geçmesi pek mümkün değil.. gidersen doktora eminim benim düşüncemden başka birşey söylemiyecektir..

hastalıktan dolayı belirginleşmiş bir sorun olmasın gerisi boş. sıkma güzel canını bence. dış görünüş olarak rahatsızlık verecek bir durum değil bence bu. hatta birçok erkeğe göre çokta çekici.. yani dış görünüş yönünden canını sıkıyorsan ve kafana takıyorsan diye bunu belirtiyorum.

kızlar hepinize teşekkür ederim içim rahatladı biraz bende sadece bende var sanıyordum (
herşeyi kafaya taktığımdan sanırım böyle oluyo ama okadarda abartmamak lazım dimi

bende çok belirgin değildi. spora başladıktan sonra kollarım bacaklarım göğsüm her yerimde yeşil yeşil belli oldular.

cnm ten renginden kaynaklanıyor beyaz tenliyim , benimde damarlarım gözüküyorr ama ben hiç rahatsız olmuyorum. bende bekarım evli değilim.hatta göğüs ucumda bile gözüküyor sayılır.Niye kafana taktın ki bence takıcak bir konu yok.Bazı arkadaşlar göğüslerin büyükse olabilir demiş ama benm kçük yani 75 beden ama yinede gözüküyor bence tamamen tenle alakalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…