ama büyüyor dediler yani ne bilim emin misinBuyumuyor :)
ama bence cocuktan sonra yap yapacagini...
Evlimisin yasin kac cocuk planliyormusun? Bunlar da onemli...tutup da 10 yil sonra cocuk yapcam dersen zaten bekleme git yap estetigini
Son kararim :)ama büyüyor dediler yani ne bilim emin misin
ama bana diyen kişi çok emindi hatta bi kaç kişi dediSon kararim :)
Demek ki herkese ayni etki etmiyor hamilelik...ama bana diyen kişi çok emindi hatta bi kaç kişi dedi
emzirmede var amaDemek ki herkese ayni etki etmiyor hamilelik...
19 aydir emziriyorum canim...buyumedi :)emzirmede var ama
aaciddi misin annesin yani ne güzel :))19 aydir emziriyorum canim...buyumedi :)
derken? o nasıl oluyo dalga mıFarukcum buraya mi geldin.bak ben vaser yaptırdım o yaglari memeye transfer yaptirdim.hem kasli bir karnim hem kocaman memelerim oldu.bunuda ogrendin eeee git artik
Yooo vaser lipo ile karin kaslari six packler.alinan yaglariiln memeye transferi ile büyük memeler.derken? o nasıl oluyo dalga mı
biraz netten baktımda zararlı falan diyolar sen ne kadara yaptın?yaşın kaç karın kası mı oldu yaniYooo vaser lipo ile karin kaslari six packler.alinan yaglariiln memeye transferi ile büyük memeler.
33.biraz netten baktımda zararlı falan diyolar sen ne kadara yaptın?yaşın kaç karın kası mı oldu yani
kalça? iyide beniim göbeğim yok ki çok33.
Nesi zararli.vaser lipo.hi def. Diye yaz bakalim
Evet baklavalarim var
erkek miymişFarukcum buraya mi geldin.bak ben vaser yaptırdım o yaglari memeye transfer yaptirdim.hem kasli bir karnim hem kocaman memelerim oldu.bunuda ogrendin eeee git artik