• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs yaraları imdaaat...

kızlar ben aktardan saf lanolin aldım 2 hafta sürmedi benim göğüs problemim çok şükür geçirdi hemen.. üstelik bebeğin ağzında pamukçuk olmasını da engelliyormuş, olmadı gerçekten ondan mı bilmiyorum ama.. inşallah geçer göğüs sıkıntılarınız da keyifle emzirirsiniz bebeklerinizi, çok zor bu göğüs yarası :25:

kızlar ben aktardan saf lanolin aldım 2 hafta sürmedi benim göğüs problemim çok şükür geçirdi hemen.. üstelik bebeğin ağzında pamukçuk olmasını da engelliyormuş, olmadı gerçekten ondan mı bilmiyorum ama.. inşallah geçer göğüs sıkıntılarınız da keyifle emzirirsiniz bebeklerinizi, çok zor bu göğüs yarası :25:

lansinohta saf lanolin içeriyor :)) aktarlarda varsa ne güzel.

lansinohta saf lanolin içeriyor :)) aktarlarda varsa ne güzel.

var canım, üstelik bebeğin emmesinde bi sakınca yok (tabi düzenli temizlemekte fayda var) hem de lansinoha göre fiyatı oldukça uygun.. ben bitiremedim bile, küçük bi kavanoz olduğu gibi duruyor :49:

merhabalar, memelerdeki yarık şeklindeki yara problemin ben de yaşadım ve nerdeyse bebeğe mememi vermek istemiyordum.
Sonra aventin normal boy meme uçlarından kullandım. Kullanım esnasında yaralarım daha az acıdı ve 2-3 gün içinde yaralar tümüyle geçti. Yaralarım geçince bazen silikon ucu kullandım bazen de doğrudan göğsümü verdim. Şimdi rahat rahat mememi verebiliyorum. ne ağrı ne sızı. lansinoh kremi doğumdan önce kullanmaya başlamıştım ama nafile, ne poomat ne göğüs pedi....Onlar göğsün ucundaki çatlaklara işe yarıyormuş anlaşılan. Bu şekilde meme ucunun dibi dahil bir çok yerindeki yarıklarda işe yaramıyor diye düşünüyorum. Bu ağrıyı çeken bütün annelere sabır diliyorum.

mrb arkadaşalr yeni üyeyim şimdiden memenun oldum:))) 1 aylık bir oğlum var.Göğüs uçlarım bayaa kötü benim de emzirmek eziyet oldu resmen ağlamak istiyorum bazen.Bir çok ilaç denedim(garmastan,hametaon vb) 1 ayda ama hiç çözüm bulamadım şimdi lonsinoh deniyorum sadece yumuşattı ama tahrişe iii gelmedi bakalım bekleyip görücem ama çook yoruldum...

şu lansinoh u alıp denicem valla çok duydum ismini..

sanırım ısmınız denız,adasız yanı:) lansınoh gercekten guzel bır krem ama bıraz fıyatlı..
gogsu catlak olanlar 1 cay kasıgı kakao yagı+1 cay kasıgı zeytınyagı+2 cay kasıgı bal! duzenlı olarak surun emzırmenız bıttıgınde...tekrar emzırecegınız zaman temızleyıp verın gogsunuzu..3-5 gun sonra gogsunuzdekı catlaklar kapanacak...:66:

Her yere yazacağım kesinlikle gümüş kapak alin aylarca denemediği kalmamış bir anne olarak silver moon 999 ayar gümüş kapakla 3 günde iyileştim. Allah kimseye vermesin. lansinohla avent kalkanlar ayva jeli mumsy kremler antibiyotikli kremlerden travazole kadar denemedigim kalmadi. Keske hamileyken arkadaşımı dinleseydim de bu aciyi çekmeseydim. Avente para verdim diye cimrilik edip almamıştım sonra servet ödedim zaten. Her foruma yazacağım kimse cekmesin bu aciyi

Back