- Konu Sahibi Estetikport
-
Meme basi, elbete ilk düsündüren sey aaaaa iz kalir yada belli olur .
alakasi yok en güzel ve dogal giris yeri meme basidir.hemen hemen hic iz kalmiyor!
Koltuk altinda iz cok belli oluyo meme altindada ayni sekilde!
Selam Şehnazz,
Göğüs estetiği oldunuz mu?
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
Ewet 2. ci kez oldum hemde.
Ben gogus buyutne ameliyati oldum 14 ay gecti iyilesti tamamen kas arasina yaptilar simdi sanirim hamileyim henuz test yapmadim ama olursam bu sorun olurmu gogusumle alakali😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili Elissa,
Endişelenmeyin lütfen. Kas arkası protezler hiçbir sorun yaratmaz. Süt bezi ile protez arasında kas var demektir. Genetik yapınız neyi gerektiriyorsa memeniz o kadar büyüyecektir ve buna neden olan kas arkasındaki protez değildir. Başka sorularınız olursa bekleriz..
Sağlıkla kalın,
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
Ben 6 oldu goguslerime silikon yaptirdim :) mukemmellll eger dusunen varsa hic cekinmeden yaptirsin ben bikini giyemezdim ya okadar kucuktu ki ve doktorum dediki eger meme ucun kucukse o kenarindaki kahverengi yer ordan olmaz genisse olur dedi olmazda koltuk altindan gireriz ama iz kalir dedi muayene etti meme ucum musaitmis ordan girdi hic iz kalmadi masaj verdi oyle guzel yaptimtinki kontrole gittigimde aferin cok duzenli yapmissin yumusamis dedi sakin masaji birakmayin cok kolay masaj sekli zaten eger masaji birakirsaniz odemler kaliyor tas gibi oluyor meme benimki inanilmaz dogal kimse anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?