göğüs ucundaki şeyler?

O yağ bezeleri süt oluşumunda etkili ve olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam

Hayy allahım yaa vücudumuzu bile tanımıyoz kafada binbir tilki gezer hiçbirinin kuyrugu birbirine değmez... bu nasıl değmis hayrettt

Bende de var.normal değil mi yoksa!!! Ben de bir de kahverengi var bir iki tane. Böyle batık gibi ben gibi ay onlar normal mi bari onu sorayım.

Evet ben de temizlemeye çalışırdım ama böyle kırmızı kırmızı kalır kanlı gibi olurdu. Ben de üzülüyordum ucu neden böyle yara gibi diye Emzirmede sıkıntı falan yaşadınız mı?

Evet ben de temizlemeye çalışırdım ama böyle kırmızı kırmızı kalır kanlı gibi olurdu. Ben de üzülüyordum ucu neden böyle yara gibi diye Emzirmede sıkıntı falan yaşadınız mı?
Tek sıkıntım iki ay ucu yaralıydı. Hemen geçmedi göğüs ucu yaram. Bilemiyorum ama yinede zannetmiyorum buna bağlanır mı ama çok şey denedim iki ay boyunca geçmedi.

Gayet normal her kadında olması gereken şey!! kiminde ,az kiminde çok ....

Gördüğün gibi hepimizde var ayrıca şimdi yazık bu saatten sonra nereye gidicekler sokaktamı kalsınlar
ya kahkaha attırdın. Güzel yorum. Konu ama çok komik onlar anatomik yapı suan hatırlamıyorum ama ismi bile var latince. Yinede her genç kızın başına gelen bişey bu demekki haklılar . Kendimizi tanıyalım bari. :)

6 aylik gebeyim bende de son aylarda cikmaya basladi, normal oldugunu ogrenince rahatladim.. Ben de yoktu... İcime kurt dusmustu yorumlari okudum ve icim daha rahat simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…