- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
O yağ bezeleri süt oluşumunda etkili ve olması gerekiyor yanlış bilmiyorsamkızlar göğüslerin ucundaki yağ bezesi gibi nokta nokta olan şeyler nasıl gider? bilen var acaba
göğüs ucundan kastım kahverengi yuvarlık kısımda olan yağ bezesi şeklindeki şeyler. yoksa göğsün en ucundan bahsetmiyorum. yanlış anlaşılmasın
Onlardan bendede vardı. Hatta bilmiyordum ben onları temizlemeye çalışırdım ama acıyor sonra onlar olmayınca. Ben doğum yaptım emzirdim artık o sarımsı pütürcükler yok. Bir tür koruma kalkanı gibi onlar. Kulaktaki gibi mesela koruma. Kurumasın diye. Eğer sütüm tamamen çekilirse sanırım yine gelecekler.
Tek sıkıntım iki ay ucu yaralıydı. Hemen geçmedi göğüs ucu yaram. Bilemiyorum ama yinede zannetmiyorum buna bağlanır mı ama çok şey denedim iki ay boyunca geçmedi.Evet ben de temizlemeye çalışırdım ama böyle kırmızı kırmızı kalır kanlı gibi olurdu. Ben de üzülüyordum ucu neden böyle yara gibi diyeEmzirmede sıkıntı falan yaşadınız mı?
ya kahkaha attırdın.Gördüğün gibi hepimizde varayrıca şimdi yazık bu saatten sonra nereye gidicekler sokaktamı kalsınlar