Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibinin sordugu sanirim ucunun hemen cevresinseki sikinca beyaz bi sey cikan benekler. Ben onlari yag bezesi saniyordum. Ama benim merak ettigim tam ucundaki pturumsu seyler. Baskasinda da var mi bilemedim.
sesli güldümBiri bize normal bir göğüs ucunun nasıl olması gerektiğini söylesin bendede bişeyler var neden
Haahhaaa bu lafa çok guldum.Bir ara göğüslerimde çok ağrı oluyordu.doktora gittim ve muayene etti.o zaman dikkat etmiştim bende doktora sordum normal onlar her kadında olabilir demişti. .
Yalnız şu anda Şu durum "kedi g...tünü görmüş yara sanmis"olayına döndü benden soylemesi
Onlardan bendede vardı. Hatta bilmiyordum ben onları temizlemeye çalışırdım ama acıyor sonra onlar olmayınca. Ben doğum yaptım emzirdim artık o sarımsı pütürcükler yok. Bir tür koruma kalkanı gibi onlar. Kulaktaki gibi mesela koruma. Kurumasın diye. Eğer sütüm tamamen çekilirse sanırım yine gelecekler.Konu sahibinin sordugu sanirim ucunun hemen cevresinseki sikinca beyaz bi sey cikan benekler. Ben onlari yag bezesi saniyordum. Ama benim merak ettigim tam ucundaki pturumsu seyler. Baskasinda da var mi bilemedim.