göğüs ucundaki şeyler?

Bende söylediğiniz hiç bir şey yok.

Içinde garip şeyler var ama süt bezi onlar da sanırım. Öyledir değil mi? :confused:

Bendede var ucunda ama hiçbir bilgim yok. normaldir sanıyordum :eek:böyle pütür pütür birşey

Ben onu gebelikle alakalı sanıyordum ya.
On gündür falan var bende.
Normalmiş demek.

Konu sahibinin sordugu sanirim ucunun hemen cevresinseki sikinca beyaz bi sey cikan benekler. Ben onlari yag bezesi saniyordum. Ama benim merak ettigim tam ucundaki pturumsu seyler. Baskasinda da var mi bilemedim.

Bende var canm yalnız degılsın knu sahıbının bashettıgı seyden de var noluyo kac gunluk omrum kalmıs :KK70:

Ben de de var.yakın zamanda goguslerimin kontrolü için gitmiştim. Doktor bir problem olmadığını soyledi

Bir ara göğüslerimde çok ağrı oluyordu.doktora gittim ve muayene etti.o zaman dikkat etmiştim bende doktora sordum normal onlar her kadında olabilir demişti. .
Yalnız şu anda Şu durum "kedi g...tünü görmüş yara sanmis"olayına döndü benden soylemesi:rapci:
Haahhaaa bu lafa çok guldum.

Durun ya ben de bi inceleyip geliyim ne var ne yok. :KK70: :KK70:

Konu sahibinin sordugu sanirim ucunun hemen cevresinseki sikinca beyaz bi sey cikan benekler. Ben onlari yag bezesi saniyordum. Ama benim merak ettigim tam ucundaki pturumsu seyler. Baskasinda da var mi bilemedim.
Onlardan bendede vardı. Hatta bilmiyordum ben onları temizlemeye çalışırdım ama acıyor sonra onlar olmayınca. Ben doğum yaptım emzirdim artık o sarımsı pütürcükler yok. Bir tür koruma kalkanı gibi onlar. Kulaktaki gibi mesela koruma. Kurumasın diye. Eğer sütüm tamamen çekilirse sanırım yine gelecekler.

X