• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs ucumdaki anlamsız kıllar

damlal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
59
3
98
Ankara
kızlar selam benim şikayetim göğüs uclarımdaki kıllar ilk başlarda cımbızla alıyordum ama şimdi başedilmez bir hal aldı lütfen yardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:52:

önerisi olan yokmu arkadaşlar iğnelimi yaptırsam yoksa lazermi yardım lütfeeeen:52:

canım benim bu konuda pek bir fikrim yok ama ne yaptırırsan yaptır öncesinde bir doktora görün derim yani bizlerin yerine bir doktora sorsan yan etkilerini falan öğrensen sonuçta göğüs bu şakaya gelmez ve ilerde anne olacaksın süt vereceksin inşallah Allah korusun olumsuz şeyler yaşamanı istemem bence bir uzmanla görüşmelisin :)

canım benim bu konuda pek bir fikrim yok ama ne yaptırırsan yaptır öncesinde bir doktora görün derim yani bizlerin yerine bir doktora sorsan yan etkilerini falan öğrensen sonuçta göğüs bu şakaya gelmez ve ilerde anne olacaksın süt vereceksin inşallah Allah korusun olumsuz şeyler yaşamanı istemem bence bir uzmanla görüşmelisin :)

evet bende öyle düşünüyorum ama iğneli sıkıntı oluyomu acaba yaptıran arkadaşlar vardır ben bunu öğrenmek istiyorum

umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar canım sende kısa sürede bu sıkıntından kurtulursun :)

zayıflıktan oluyo diye biliyorum ben epilasyon aletiylede alabilirsin

dırekt hormon bozuklugu yaa ne zayıflıgı yapmayın arkadaslar...bende de var ve hormon bozuklugundan kaynaklı,doktora gıtmıstım, ılaç verdı bir sene kullandım bır seneden fazlası zararlıymış. sonra kestık hapı.goguse lazer yaptırmıstım sanırım bes yıl once ve ıkı kez ama kahverengı iz kalmıstı ben de bıraktım. izler sımdı daha az ama belli hala malesef. hangı marka lazer oldugunu da bılmıyorum o zmanlar.

zayıflıkla falan alakası yok valla gayet kilom ii bendede aynı dert var
başlarda cımbızla alıyodum bi kaç tel:) ama bunu yapmaya başlayınca dağıldı
tamamen hormonel ben lazere gidicem yaz bitsin

ya lazer yaptıran arkadaşlarım var hiçbiri memnun değil ben iğneli düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum:2:

dırekt hormon bozuklugu yaa ne zayıflıgı yapmayın arkadaslar...bende de var ve hormon bozuklugundan kaynaklı,doktora gıtmıstım, ılaç verdı bir sene kullandım bır seneden fazlası zararlıymış. sonra kestık hapı.goguse lazer yaptırmıstım sanırım bes yıl once ve ıkı kez ama kahverengı iz kalmıstı ben de bıraktım. izler sımdı daha az ama belli hala malesef. hangı marka lazer oldugunu da bılmıyorum o zmanlar.

evet bencede zayıflıkla alakası yok hormonel herşeyden önce bi hastaneye gitmek lazım sanırım

ben iğneli yaptırmıştım yaklaşık 11 sene önce, çok acır yaparken ama gereken bakımı yaparsan iz kalmaz ve kesin çözümdür.

ben iğneli yaptırmıştım yaklaşık 11 sene önce, çok acır yaparken ama gereken bakımı yaparsan iz kalmaz ve kesin çözümdür.

siz hangi bölgeye yaptırdınız acaba bide kaç seans gittiniz öğrenebilirmiyim

bende de göğüs ucunda tüylenme var.doktora gittim hormon testi ve ultrasyonla baktı polikistik over olduğumdan tüylenme oluyormuş.ilaç verdi doğum kontrol hapı bu tüyleri dökmez ama daha fazlalaşmasını önler dedi bir kadındoğum uzmanına gitmeni tavsiye ederim.

siz hangi bölgeye yaptırdınız acaba bide kaç seans gittiniz öğrenebilirmiyim

13 yaşımda bıyıklarım var diye annemin başının etini yemiştim o da kendi kafama göre cımbızla alırım diye korkup iğneliye götürdü, valla gözümden yaş gelerek yaptırırdım benimkiler ince ve daha önce alınmamış olduğu için 3 seferde bitti. 15 yaşımda göğüs ucum ve göbeğimde biraz kalınlar çıkmaya başladı yine gittik onlar kalın olduğu için 4-5 sefer gittim. ayrıca göbeğimde göğüs ucunda ki gibi aşırı kalın değildi ama çoktu öle olunca da hepsini silme almak yerine aralardan seçtirerek aldırdım yani azaltmış oldum.

son olarak yapan kişinin becerisi ve sonrasındaki bakım çok önemli.

kızlar selam benim şikayetim göğüs uclarımdaki kıllar ilk başlarda cımbızla alıyordum ama şimdi başedilmez bir hal aldı lütfen yardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:52:

cimbizla koparmak zararli diye biliyorum bunun yerine kaslarinizi kestiginiz makasla kisaltin...
Hormonal bir sorun da olabilir ve ilaçla çözülebilir, önce bir doktora gitmelisin.
katiliyorum...

Back