canimm sakin sekerli su verme cok sakincali.bu disleri icin cok önemli,seker oldugu icin bakteri yapiyor.benimde sol gögsümde süt azalmisti,dr kontrolünde,mama takviyesi yapildi. bebegim git gide zayifliyordu.hemen aptamile basladik.anne sütüne destekleyici bir mama biliyorsun.tuvaletinde de hic bir problemi olmadi.seninkide bu gidisle kilo kaybedebilir.bence hemen druna git.kızlar bebeğimin emme refleksi çok fazla ve kuvvetli göğüs kalkanınıda denedim ama ondan bile kan gelecek kadar kuvvetli çekti pek fayda etmedi yaaraa olan göğümü yani kopma aşamaddına geleni artık pompayla çekiyorum ama okadar çok süt gelmemeye başladı ilk günlerde fışkırır dercedde gelen süt iki gündür damla damla geliyo yavrum aç kalıp ağlamasın diye ne yapacağımı şaşırdım verebildiğim göğsümü sürekli emziriyorum sağıp takviye yapıyorum ama çok çaresiz kaldım emzirirken okadar acı çekiyorumki ağlamaktan gözlerim şişiyo. emzirirken eşim yaanıma dahi gelemiyo çektiğim acıya dayanamadığı için mama verelim diyolar şekerli su falan ne kadar acı çeksemde bebeğime anne sütü vermekten yanayım annelik ne zormuş ya ben hamililik zor diye düşünenlerdendim başıma gelene kadar bukadar acı verebilelecği gelmemişti aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?