How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göğüs ucu yarasına hangisi iyi gelir ??

Gonca0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
904
554
53
35
Mrb arkadaşlarım .. bir haftadir acı cekiyorum ..zonklama falan yapıyor ağlayacak gibi oluyorum göğüs ucumdaki yara yuzunden ...sizce hangisi iyi gelir doktora gittim ilgilenmedi diyebilirim cildiyeye git dedi .. bir ilaç vermedi .. emzirirken başıma gelmişti doktor bir krem verdi eczaneden aldım baya da fiyatliydi asla işe yaramadı 4harfli bir kremdi diye hatırlıyorum . Sonra başka bir eczaneye gttim sordum lansinoh verdiler baya da pahalıydı bir tık daha iyi gelmişti onu da attım çöpe işim bitince .. göğüs ucu kremleri baya pahalı açıkçası doktora gideceğim vereceği ise yaramayacak..sonra başka alacağım ilk aldığım yine çöp olacak biliyorum .. en iyisi buradan sorayım dedim sizlere .. memnuniyeti olan varsa onerebilecegi bir marka ona göre eczaneden alacağım yarın ..

Emzirirken başıma gelmişti dediğinize göre şu an emzirmiyorsunuz. Öyle olsaydı kendi sütünüzü sürün diyecektim.
Gittiğiniz doktor nasıl ilgilenmez anlamadım. Enfeksiyon olsa genel cerrahi bakıyor. O zaman da antibiyotik kullanmanız gerekirdi. Cildiyeye yönlendirdiğine göre bir de cildiyeye gidin madem.

Emzirirken başıma gelmişti dediğinize göre şu an emzirmiyorsunuz. Öyle olsaydı kendi sütünüzü sürün diyecektim.
Gittiğiniz doktor nasıl ilgilenmez anlamadım. Enfeksiyon olsa genel cerrahi bakıyor. O zaman da antibiyotik kullanmanız gerekirdi. Cildiyeye yönlendirdiğine göre bir de cildiyeye gidin madem.
Şehir hast. Genel cerrahiye gittim iki buçuk saatlik yola öyle söyleyeyim .. elle muayene falan etti bir kitle vs yok önemli deil cildiyeye git dedi şuan emzirmiyorum bu arada nedenini bilmediğim bir şekilde yaralar oldu ucunda kabuk tuttu suan

Şehir hast. Genel cerrahiye gittim iki buçuk saatlik yola öyle söyleyeyim .. elle muayene falan etti bir kitle vs yok önemli deil cildiyeye git dedi şuan emzirmiyorum bu arada nedenini bilmediğim bir şekilde yaralar oldu ucunda kabuk tuttu suan
Öyleyse kesinlikle cildiyeye görünün. En azından teşhis koyar ona göre de ilaç kullanırsınız. Çok geçmiş olsun.

Back