- Konu Sahibi YagmurSuyu
-
Daha yeni hamileyim..Dün doktora gittiğimde sorcaktım ama unuttum..
Eskiden pek önem vermiyordum o nedenle gitmedim..
Sanki göğüsümün ucu kuruyo kabuk tutuyo gibi..Öyle bir görüntü var..
canım belki de çok önemli bişey değil. Nemlendirilmesi lazım belki de. Hamile iken bebek yağı kullanacaksın çatlaklar için belki o bile geçirbilir. Ama önceden dr sormak lazım..
Benimde çatlak gogus uçlarım ve bepanten vb kullanmaya başladım bu seferde kuru yerler koparak dökülmeye başladı iyi bisey alttan yenisi cikicam sanırım ama acilen doktora göstermem lazım korkuiorufmmnxbshsshsh :s
Kimyasal olmayan iyi bir propolis krem kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bebek ilk emmeye başladığında da yaşanıyor bu tür sorunlar, bir müddet sonra geçiyor ama hakikaten çok can yakıcı oluyor. Ben de ağlaya ağlaya emzirmiştim oğlumu. Yani bepanthen veya daha bir iki tavsiye edilen pomatları sürmeme rağmen kısa sürede iyi bir netice alınamıyor.
Ayrıca ne olursa olsun hepsinin içinde kimyasal ve sentetik maddeler mevcut. Tabi çok yıllar geçti üzerinden. Ben o zaman bilmiyordum bunları. Hoş şimdilerde de durum pek farklı değil bir sürü insan için. Propolis dünyanın en doğal antibiyotiğidir ve faydaları sayfalarca sürer. Zaten herkesin kullanmasında yarar var. Geçmiş olsun.
merhabalar benım meme ucumda da sarı döküntüler oluyor, cilt doktoru iyileşmez dedi, kortizonlu krem verdi? Kuzeniniz sonuc almış mı acaba?Slm aynısı kuzenime de oldu bazı kortizonlu ilaçlar verdiler uzun süre tedavi oldu ama şimdi ne durumda bilmiyorum bi öğreniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?