• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu yaraları

YagmurSuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
659
0
46
İzmir
Arkadaşlar bakındım ama bu konuyla ilgili bir başlık göremedim ve ben açayım dedim..

Benim yıllardır göğüs uçlarımda yara gibi kabuklar var...Hiç ilaç kullanmadım..doktora da gitmedim.. Ne oldugunu bilmiyorum..Şimdi hamile oldugum için artık düzelmesi laazım..Yoksa coçuğumu emziremem..

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

kaç aylık hamilesin? ve niye dr.a gitmedin bu zamana kadar? hamileyken gögüs ucuyla fazla oynamamak lazım ve her ilacı da süremezsin hamile oldugun için..

Daha yeni hamileyim..Dün doktora gittiğimde sorcaktım ama unuttum..
Eskiden pek önem vermiyordum o nedenle gitmedim..
Sanki göğüsümün ucu kuruyo kabuk tutuyo gibi..Öyle bir görüntü var..

Daha yeni hamileyim..Dün doktora gittiğimde sorcaktım ama unuttum..
Eskiden pek önem vermiyordum o nedenle gitmedim..
Sanki göğüsümün ucu kuruyo kabuk tutuyo gibi..Öyle bir görüntü var..

canım belki de çok önemli bişey değil. Nemlendirilmesi lazım belki de. Hamile iken bebek yağı kullanacaksın çatlaklar için belki o bile geçirbilir. Ama önceden dr sormak lazım..

Son düzenleme:
Bi dermatologa gidicem inşallah..Heralde o bölüm bakar bu konuya..Belki başına böyle bişey gelen birileri vardır..biliyordur diye sorayım dedim..

canım belki de çok önemli bişey değil. Nemlendirilmesi lazım belki de. Hamile iken bebek yağı kullanacaksın çatlaklar için belki o bile geçirbilir. Ama önceden dr sormak lazım..

Lansinoh falan var..Onları diyosunuz sanırım..Benimki de dediğiniz gbi basit bi nemlendiriciyle gecebilcek bişey bence..Çünkü kurumuş kabuk gibi görüntüsü ama hiç geçmiyor..

bence hic geciktirmeden hemen dr.a gidin bi gösterin..çünkü zaten doğurduktan sonra bebiş emerken kesin yara oluyo gögüs uçları..sizin bide hassasmış..belkide hic bişey yoktur..içiniz rahat etsin..hamilelik ilerleyip bebek büyüyünce gögüs uçlarıyla fazla oynamak dogumu bile erkene alabiliyo..

Çok teşekkür ederim..İnşallah en kısa zamanda doktora gitcem..doktordan sonra yazarım buraya..
Böyle sorunu olan varsa faydası olsun..

unutma yaz ama olurmu..geçmiş olsun şimdiden :) bide güzel bi hamilelik gecirmeni ve sağ sağlim bebişini kucağına almanı dilerim :)

arkadaşlar bnde 8 aylık hamileyim bnmde ucunda yarıklar oluştu.herkes lansinohu tercih ediyo.fiyatı nekadar acaba.bide bebeğim emerken bir zararı olurmu.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben doktora sordum nemlendirici krem sür geçer dedi,,

Lansinohun bebeği hiç bir zararı yok diye biliyorum..Hatta içinde bile yazıyor ama ben yine de güvenemem emzirmeden önce silerim heralde..

Ben de zor durumdayım 1 aylık bebeğim var göğüs uçlarıma dokunmam mümkün değil lansinoh kullanıyorum 22 tl ye aldım ben silmeden emziriyorum

Benimde çatlak gogus uçlarım ve bepanten vb kullanmaya başladım bu seferde kuru yerler koparak dökülmeye başladı iyi bisey alttan yenisi cikicam sanırım ama acilen doktora göstermem lazım korkuiorufmmnxbshsshsh :s

Benimde çatlak gogus uçlarım ve bepanten vb kullanmaya başladım bu seferde kuru yerler koparak dökülmeye başladı iyi bisey alttan yenisi cikicam sanırım ama acilen doktora göstermem lazım korkuiorufmmnxbshsshsh :s

Kimyasal olmayan iyi bir propolis krem kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bebek ilk emmeye başladığında da yaşanıyor bu tür sorunlar, bir müddet sonra geçiyor ama hakikaten çok can yakıcı oluyor. Ben de ağlaya ağlaya emzirmiştim oğlumu. Yani bepanthen veya daha bir iki tavsiye edilen pomatları sürmeme rağmen kısa sürede iyi bir netice alınamıyor.

Ayrıca ne olursa olsun hepsinin içinde kimyasal ve sentetik maddeler mevcut. Tabi çok yıllar geçti üzerinden. Ben o zaman bilmiyordum bunları. Hoş şimdilerde de durum pek farklı değil bir sürü insan için. Propolis dünyanın en doğal antibiyotiğidir ve faydaları sayfalarca sürer. Zaten herkesin kullanmasında yarar var. Geçmiş olsun.

Kimyasal olmayan iyi bir propolis krem kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bebek ilk emmeye başladığında da yaşanıyor bu tür sorunlar, bir müddet sonra geçiyor ama hakikaten çok can yakıcı oluyor. Ben de ağlaya ağlaya emzirmiştim oğlumu. Yani bepanthen veya daha bir iki tavsiye edilen pomatları sürmeme rağmen kısa sürede iyi bir netice alınamıyor.

Ayrıca ne olursa olsun hepsinin içinde kimyasal ve sentetik maddeler mevcut. Tabi çok yıllar geçti üzerinden. Ben o zaman bilmiyordum bunları. Hoş şimdilerde de durum pek farklı değil bir sürü insan için. Propolis dünyanın en doğal antibiyotiğidir ve faydaları sayfalarca sürer. Zaten herkesin kullanmasında yarar var. Geçmiş olsun.

ilkdefa duyuyorum propolis i hemen araştırıcam tesekkur ederım gögüz ucunun ınsan hayatında bu kadar dert olabilicegini hiç tahmin etmezdim doğmadan sıkıntılar başladı :))

Slm aynısı kuzenime de oldu bazı kortizonlu ilaçlar verdiler uzun süre tedavi oldu ama şimdi ne durumda bilmiyorum bi öğreniyim
merhabalar benım meme ucumda da sarı döküntüler oluyor, cilt doktoru iyileşmez dedi, kortizonlu krem verdi? Kuzeniniz sonuc almış mı acaba?

Back