Evde özel aldigimiz zeytinyağı var ama aktaran saf olandan aldirdim.dogumumda lohusaligimda zor geçti mastıt bile oldum yeni yeni geçiyor sanki ..Allah yardımcımız olsun.
Karbonat kurutuyor doktorda silme.dedi kaynağı suyla mi silsem bilemedim.ikisinide deniycem.bebeğim kolik durmuyor çok zor yemek bile yemek sık duş almam zor canım. Allah yardımcımız olsun
kuru soğanın cok iyi geldiğini şidetle savunan bir tanıdıgım var
Tabiki sık duş almaya hiç vaktin olmaz, haftada bir zor fırsat buluyorum ben o da koştura koştura. O zaman kaynatılmış su ile yap temizliğini. Yağ karışımını kullanmaya başladın mı canım faydasını görmeye başladın mı?
Lütfen kullanmaya devam et ve sürekli sür bu yağ karışımını. Benimki 2 günde geçmişti belki seninki daha kötü durumdaysa 4-5 gün sonra geçecektir ama sakın bırakma. Geçen gün sağlık programında doktor da yaralar için sarı kantoron önerdi. Temizliği kaynatılmış su ile yap bence yeterli.Canim cok tesekkur ederim ilgin için. Kullandım bugün şimdilik bir degisiklik yok.mastit olmuştum kızarıklık gitmişti bugün biraz pembelesti .göğüs ucu temizliğini iyi yapamiyormuyum yoksa oğlumun dilinde ada olsa pamukçuk var omu neden oldu bilmiyorum. Hiç durmadı yine iki elle yuzubyere bakar şekilde tutulmazsa mümkün değil susmuyor. Kollarım kopuyor vakit bulamıyorum pek temizliğe. Sabunla temizliğe devam mı etsem bilemedim=(
Muhtemelen çok araştırmışsındır ancak bunu da paylaşmak istedim seninle, belki faydalı olabilir:Canim cok tesekkur ederim ilgin için. Kullandım bugün şimdilik bir degisiklik yok.mastit olmuştum kızarıklık gitmişti bugün biraz pembelesti .göğüs ucu temizliğini iyi yapamiyormuyum yoksa oğlumun dilinde ada olsa pamukçuk var omu neden oldu bilmiyorum. Hiç durmadı yine iki elle yuzubyere bakar şekilde tutulmazsa mümkün değil susmuyor. Kollarım kopuyor vakit bulamıyorum pek temizliğe. Sabunla temizliğe devam mı etsem bilemedim=(
Çok teşekkür ederim ayva çekirdeğini suda bekletip jel haline geldikten sonra sürmüştüm fayda etmemişti.birde bunu deneyeyim
Sarı olandan aldirdim eşime deneyecegim burdan yazarım. İnş iyi gelir şimdiden Allah razı olsun tavsiyelerin icin
Nasıl oldun canım, faydasını gördün mü?
Hala uyguluyorum gecmedi=( moralim çok bozuk=((
İst yaşıyorum.İşe yaramadıysa doğal değildir bence. Sana kendi kullandığım artan sarı kantoron yağı ve zeytin yağından gönderecektim ancak şişeye baktım şimdi sarı kantoronun dallarında küflenmeler başlamış süresi geçti sanırım o yüzden göndermek istemem. Doktorumun tavsiyesiyle Bursa'da Kavlak zeytincisinden almıştık, bu firmanın sahibinin eşi kendisinin hastasıymış o vesile ile tanışmışlar. Sen hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama telefonla sipariş alıp heryere kargo ile gönderiyorlar, gitmek zor gelince aynı şehirde bile biz kargo ile getirtiyoruz buradan yağları. Siparişi alan bayan çalışana ne amaçla istefiğini söylersin içinde dalları da olacak şekilde en küçük boy şişede sarı kantoron yağı sipariş edersin. Bir de hiç işlenmemiş zeytin yağı satıyorlar istersen ondan da çok az göndersinler, biz onu da ayrı alıp, sarı kantoron yağı ile karıştırdık, benim 2 günde iyileşti.
İst yaşıyorum.
Cnm kavlak zeytinyağı bende var. Kayinvalidem bursadan almisti.Kantaron yağını aktaran aldim.kartaron yağda mi satıyorlar?
Kantoron yağı kavanozunun resmini de gönderiyorum, böyle küçük boy al iki yağdan da.Evet kantoron yağı da satıyorlar biz oradan aldık. İçinde dalları da olan koyu kıvamlı bir yağ. Aktardan aldığın doğal mı bilemiyorum bana doktorum burdan almamı tavsiye ettiğinden ordan aldık. Zeytin yağı da filtrelenmemiş saf zeytin yağıydı koyu kıvamlı, içtiğinde boğazı yakan. Bence ondan da en küçük boy kavanozda göndermelerini iste, ikisini karıştırıp sür.
Evet kantoron yağı da satıyorlar biz oradan aldık. İçinde dalları da olan koyu kıvamlı bir yağ. Aktardan aldığın doğal mı bilemiyorum bana doktorum burdan almamı tavsiye ettiğinden ordan aldık. Zeytin yağı da filtrelenmemiş saf zeytin yağıydı koyu kıvamlı, içtiğinde boğazı yakan. Bence ondan da en küçük boy kavanozda göndermelerini iste, ikisini karıştırıp sür.
Hala uyguluyorum gecmedi=( moralim çok bozuk=((
Açıkçası siparis verip alma fırsatım olmadı .fito, isimli bir krem verdi bi cerrah onu kullanıyordum. Herşeyi bıraktım. Tam geçer gibi oluyor oğlum çok gazlı gaz gelince deli gibi emip çekiyor damaklariyla sıkıyor yine aynı olurMerhaba canım nasıl oldun merak ettim. İnşallah benim gibi kısa sürede faydasını görmüşsündür.
Gogus ucu yaralarinin sebebi bebegin agzina tam vermemekmis yani bebegin agzini dolduracak şekilde verin kivrilmasin bukulmesin.
peki kuru soğan etki ettimi yaralarına yada hiç yara oldu muilk doğumumdan sonra benim de olmuştu ve gerçekten dayanılmaz bir acı;bebek acıkacak diye yüreğim sızlardı:çok üzgünüm:bu yüzden yavrumu yeterince emziremediğimi düşünüp vicdan azabı çekerimsenağlama
ikincide duyduğum bir yöntemi uyguladım;doğumdan hemen sonra 1 kuru soğanı ortadan kesip göğsüme koydum,emzirme vakti geldiğinde karbonatlı su ile sildim...bunu 3 gün falan sürdürdüm..:bbo:kokusu biraz tedirgin etse de yara olmasından daha iyidira.s
bir de acısa da emzirmeye devam etmek aslında daha çabuk iyileştiriyor:1closedeyes: