Göğüs ucu sorunu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar evliyim çocuk istiyoruz kısmetse yanlız şöle bi sorunun var benim göğüs ucum yok bazen çok nadir çıkıyo solda ki doktor normal o sorun değil dedi neyse ben şimdi bakıyorum orda bi delikte Yok delik olması gereken yer böle pütür var sadece o kadar böle bişey olabilir mi hiç duydunuz mu

tut, çek.
göğüs pompası var yavaştan yap.o zamanda çıkar.
sosyal medya hesabında sağlık sayfasında bu şekilde göğüs sorusu vardı.
kadın göğüslerini çekip yoruma atmıştı herkes şoookkknereden geldi sabah sabah.

Göğüs ucu zsten pütür pütür olmaz mı benimki de öyle
Bebek emeceği zaman manuel pompalar var onunla çıkarabilirsin. Bebek de emince çıkar zaten.

Cok hossunuz hamis kalmadan emzirme derdine dusmussunuz
Sut tek bir delikten akmıyoro pütür dediginiz her yerden süt geliyor .
Allah hayirli evlat nasip etsin

eltim de gördüm yeni bebişi oldu onda da yoktu silikon meme ucu kullandı ilk başlar da sonra çıktı göğüs ucu

O deliği sen goremezsinki çocuk emmeden önce öyle pütürlü olmuyor çocuk emdikce çıkar o benimde öyleydi hatta hemşire emzirirken eliyle çekti ucunu önce çıkmadı silikon meme uçları var ondanda alabilirsin bunu sorun etme olur o bi sekilde

delik ben de göremiyorum yani nasıl görcez ki. benim meme ucum da pütürlü. doktor sorun yok demiş zaten.

Benim süt, su borusundan akıyormuş gibi akar, ona rağmen delik melik görünmüyor.
Pütür derken neden bahsettiğinizi anlamadım. Pütürsüz meme ucu diye bir şey var mı ki?
Göğüs uçları hamilelik boyunca ve sonrasında bebeği emzirirken büyüyor. Yeterince büyük değilse pompayla vakumlatarak filan dışarı çektirilebiliyor. Hiç olmadı silikon göğüs uçları var. Hiçbir şey çare olmazsa da sağıp verirsiniz artık, ki işin oraya varacağını hiç sanmam. Bence bunları kafaya takmak için çooook erken. Hele bir bebek yola çıksın da hayırlısıyla...

Kızlar benimde göğüs ucum yoktu ve çok kafaya takıyordum çocugum olursa nasıl olck diye. Doğum yapınca avent in silikon ucundan aldım onu kullandım tam 3 ay baya zor, sterilize etmesi ve yanında taşıması. Unuttugumda emziremiyordum. Neyse ben bu şekilde cocuk emmeyı bırakana kadar gıder sandım. Bır kac kere sılıkonla başladım 1 dakika sonra kendı göğsümü vermeyı denedım bebek de almaya başladı. Şimdi emiyo çok şükür biraz da bebek alıştı biraz da meme ucu çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…