- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
- Konu Sahibi CitirTurtam
Şuan bebeğiniz 60 90 arası cc ile doyar.Herkese teşekkür ederim. Benimki basit bi çatlak veya yarılma değil maalesef. Meme uçlarımda apse çıktı, beyaz iltihap oluştu koparmaya çalıştım olmadı çok yanıyor. Ben de bu durumdan memnun değilim. Elimden geldiği kadar tedavi sürecini hızlandırmaya çalışıyorum. Bütün gün evde göğüslerim açık dolaşıyorum açık havada daha çabuk iyileşsin diye. Sütüm var çok şükür ama bazen az çıkıyor yavrumun doymasına yetmiyor, mecbur akabinde mama takviyesi yapıyorum. Silikon koruyucu ile daha çok canım yandı sanki, kullanamadım.
Fito Krem etkisini gösteriyor apse gitgide kuruyor ve küçülüyor. Umarım yavrum memeyi unutmaz
Mutlaka sağmaya devam edin, 20 cc çıksa bile onu içirip üzerine mama takviyesi yapın.
Bu süreç uzarsa kaşık biberonlardan ya da damlama yöntemli biberonlardan alın.
Medela markanın hem kaşık hem de anne sütü biberonları mevcut, sadece çektikçe geliyor damlaması olmuyor.
İkinci bebeğimde sancılıydı emzirmem, diğer krem aralarında lansinoh krem sürebilirsiniz.
Ağrıyı oldukça hafifletiyor ve sağma makinesi aparatlarını her kullanım sonrası dezenfekte etmeyi unutmayın.