- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi CitirTurtam
Gümüş meme kapakları var, kullananlar epey memnun.. İyileştirici etkisi var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey maşallah 30 ay fazla değilmi :)Geçmiş olsun
Biberonla içtiği için memeyi bırakmak zorunda değil
Oğlum 30 ay emdi ben çalışırken de bol bol biberonla anne sütü içti
Endişelenmeyin
meme uçlarınıza sütünüzden sürün. Hızla iyileşirMerhaba arkadaşlar, 2 gündür vicdan azabından ağlaya ağlaya bi hâl oldum. 3 hafta önce doğum yaptım. İlk 3 gün sütüm gelmediği için bebeğime hazır mama vermek zorunda kaldım. Sabahlara kadar göğüs pompasının başında oturup sütümü getirttim çok şükür. Fakat şimdi de göğüs ucumda enfeksiyon oluştu, yavrumu emziremiyorum. O kadar çok canım yanıyor ki dayanamıyorum. Emzirmek resmen eziyet haline dönüştü. 2 gündür pompa ile sağıp biberonla içiriyorum. Sütümün az geldiği zamanda ise yine hazır mama veriyorum yavrum aç kalmasın diye. Yaralarımın iyileşmesine az kaldı, tam iyileşmeden emzirmek istemiyorum iltihap tekrar göğüs ucuna yayılır diye.
Vicdan azabından kahroluyorum. Çocuğunu emzirememek çok kötü bir duyguymuş
1-2 gün yine bu şekil (süt-mama) devam edeceğim görünüşe göre. Çok korkuyorum yavrum emmeyecek diye, bir yandan da canım felaket yanacak diye korkuyorum, cesaret toplamaya çalışıyorum kendimce. 2-3 günde bebeğim memeden soğur mu? Yoksa normal emmeye devam mı eder? Lğtfen içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin
Iltihap var diyor ama. O tur seyler catlakta rahatlatiyor ama iltihap varsa dikkat etmek lazim.Canim tekrar emer halledersin de yaranin cabuk iy8lesmesi icin sana bir yol soyleyeyim.bu yarayi en iyi geciren sey tahinin yuzune cikan yag var ya o.inan dene yaralardan kurtulursun
Bebeğim çok emmek isteyen bir bebekti merak etme bende ilk aylarda çok mama verdim ( mecburen ) sonra baktım acısada emziriyorum sıktım dişimi benim gögüsümde bildiğin süt değil kan fışkırıyordu gögsümü emzrmeden önce kabuk bağlıyordu ağlaya ağlaya kabuğu soyup iltihabı akıtıp emziriyordum doktor emzirerek atlatırsın ancak dedi dinledim başka caremde yoktu mama hiç kullanmadık dahadaSana da çok geçmiş olsun canım. 10 cc hayatta yetmez bebeğim 90 cc civarı içiyor öyle doyuyor
Benim bebeğim de kan kusuyordu. Ben acıya daha fazla dayanamadım maalesef. Zaten enfeksiyonun memeye yayılması an meselesiydi. Mastit kapıya dayanmıştı. Antibiyotik ve fito krem tedavisine başladım. Düzeliyor yavaş yavaş çok şükğr
Merhaba arkadaşlar, 2 gündür vicdan azabından ağlaya ağlaya bi hâl oldum. 3 hafta önce doğum yaptım. İlk 3 gün sütüm gelmediği için bebeğime hazır mama vermek zorunda kaldım. Sabahlara kadar göğüs pompasının başında oturup sütümü getirttim çok şükür. Fakat şimdi de göğüs ucumda enfeksiyon oluştu, yavrumu emziremiyorum. O kadar çok canım yanıyor ki dayanamıyorum. Emzirmek resmen eziyet haline dönüştü. 2 gündür pompa ile sağıp biberonla içiriyorum. Sütümün az geldiği zamanda ise yine hazır mama veriyorum yavrum aç kalmasın diye. Yaralarımın iyileşmesine az kaldı, tam iyileşmeden emzirmek istemiyorum iltihap tekrar göğüs ucuna yayılır diye.
Vicdan azabından kahroluyorum. Çocuğunu emzirememek çok kötü bir duyguymuş
1-2 gün yine bu şekil (süt-mama) devam edeceğim görünüşe göre. Çok korkuyorum yavrum emmeyecek diye, bir yandan da canım felaket yanacak diye korkuyorum, cesaret toplamaya çalışıyorum kendimce. 2-3 günde bebeğim memeden soğur mu? Yoksa normal emmeye devam mı eder? Lğtfen içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin
Yanlış bilgilendirme.Sma esema diye okunuyor
Anne sütüne en yakın bebek maması
Sizin için kadın doğumda çalışan bir akrabam ile görüştüm
Sma esema diye söyleniyor anne sütüne en yakın buymuş