- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- Konu Sahibi CitirTurtam
Merhaba arkadaşlar, 2 gündür vicdan azabından ağlaya ağlaya bi hâl oldum. 3 hafta önce doğum yaptım. İlk 3 gün sütüm gelmediği için bebeğime hazır mama vermek zorunda kaldım. Sabahlara kadar göğüs pompasının başında oturup sütümü getirttim çok şükür. Fakat şimdi de göğüs ucumda enfeksiyon oluştu, yavrumu emziremiyorum. O kadar çok canım yanıyor ki dayanamıyorum. Emzirmek resmen eziyet haline dönüştü. 2 gündür pompa ile sağıp biberonla içiriyorum. Sütümün az geldiği zamanda ise yine hazır mama veriyorum yavrum aç kalmasın diye. Yaralarımın iyileşmesine az kaldı, tam iyileşmeden emzirmek istemiyorum iltihap tekrar göğüs ucuna yayılır diye.
Vicdan azabından kahroluyorum. Çocuğunu emzirememek çok kötü bir duyguymuş
1-2 gün yine bu şekil (süt-mama) devam edeceğim görünüşe göre. Çok korkuyorum yavrum emmeyecek diye, bir yandan da canım felaket yanacak diye korkuyorum, cesaret toplamaya çalışıyorum kendimce. 2-3 günde bebeğim memeden soğur mu? Yoksa normal emmeye devam mı eder? Lğtfen içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin
Vicdan azabından kahroluyorum. Çocuğunu emzirememek çok kötü bir duyguymuş
1-2 gün yine bu şekil (süt-mama) devam edeceğim görünüşe göre. Çok korkuyorum yavrum emmeyecek diye, bir yandan da canım felaket yanacak diye korkuyorum, cesaret toplamaya çalışıyorum kendimce. 2-3 günde bebeğim memeden soğur mu? Yoksa normal emmeye devam mı eder? Lğtfen içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin