Gogus Ucu Hassiyeti-Gebelik

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba arkadaslar,
Sat 8 aralik, bat bes aydir dkh kullandigim icin 4 ocak ( bebek istedigim ici bu ay biraktim)ama normal dongumde olacaksa 8 ocak,
Gogus ucum inanilmaz aciyor dokunamiyorum, birde goguslerim sisti, ucun etrafindaki kahverengimsi yer genisledi, bu durumu hamilelik belirtisi olarak nitelendirebilirmiyiz ? Ovu tarihim tahmini 21 aralikti, kan testini ne zaman yaptirmami onerirsiniz ? İdrarda hemen cikmaz sanirim. Ne dusunmeliyimm bu durumda? Akil verin lutfen tecrubeli arkadaslarim :) simdiden sagolun

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Sat 8 aralik, bat bes aydir dkh kullandigim icin 4 ocak ( bebek istedigim ici bu ay biraktim)ama normal dongumde olacaksa 8 ocak,
Gogus ucum inanilmaz aciyor dokunamiyorum, birde goguslerim sisti, ucun etrafindaki kahverengimsi yer genisledi, bu durumu hamilelik belirtisi olarak nitelendirebilirmiyiz ? Ovu tarihim tahmini 21 aralikti, kan testini ne zaman yaptirmami onerirsiniz ? İdrarda hemen cikmaz sanirim. Ne dusunmeliyimm bu durumda? Akil verin lutfen tecrubeli arkadaslarim :) simdiden sagolun
Yazali cok olmus ama bu belirtileri hissedttiginiz ay hamilemiydiniz acaba.

Yazali cok olmus ama bu belirtileri hissedttiginiz ay hamilemiydiniz acaba.
Yok cnm degilimisim ama sonraki ay ayni belirtileri yasayip hamile kaldim yani subatta kaldim martta ogrendim
Goguslerim hassaslasmisti amaben umutlenmedim
Test yaptim silik cizgi cikti
Simdi tam
İki aylik bebegim var salliyrm suan besiginde :)

Yok cnm degilimisim ama sonraki ay ayni belirtileri yasayip hamile kaldim yani subatta kaldim martta ogrendim
Goguslerim hassaslasmisti amaben umutlenmedim
Test yaptim silik cizgi cikti
Simdi tam
İki aylik bebegim var salliyrm suan besiginde :)
Ay allah bagislasin.ne guzeelldir onun sicakligini hissetmek. Bende dun test yaptim cook silik cikti ikinci cizgi ama emin olamadim

Eklentiler

• Testt.webp
    Testt.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 95
Ay allah bagislasin.ne guzeelldir onun sicakligini hissetmek. Bende dun test yaptim cook silik cikti ikinci cizgi ama emin olamadim
Coo tesekkurler teyzesi
Fotodab pek anlasilmiyr en kisa surede kan tesi yaptir en sagliklisi
allah gonlune gore versin insallah

Back
X