Öncelikle doktorum prof. dr sinan beksaç a teşekkür ederim. allah ondan razı olsun,hayatını huzur ve mutlulukla doldursun.Hocam bana dokuz ay boyunca rehberlik etti çok gerçekçi ve dürüst davrandı.Sorun bendeki kan pıhtılaşmasıydı, hocaya kadar 4 bebek kaybettim.Bu 5. idi. 23 günlk bebeğimi kucağıma aldım.Çok mutluyum allah isyeyen herkese nasip etsin.
Ancak bebeğim de bende henüz tecrübesiz olduğumuz için emme ve emzirme konusunda gelişmedik.İlk günler sarılık oldu, sınırda idi.Çocuk doktoru sık sık emzirererek aşabilirsiniz dedi.Maalesef çocuk hep uyuyordu, bıraksan 24 saat uyuyacak.Sürekli uyandırarak emzirdim ama bu arada sadece memenin başını tuttuğu için memede çatlamalar oluştu.
Lansinoh adında bir krem kullandım, herkes çok çok övdü.İşe yaramadı değil ancak Garnastan krem daha iyi geldi.
lansinoh la emzirebiliyorsun bebeğe sakıncalı değil. Ancak garnastan öyle değil mutlaka ılık su ile yıkamak yada silmek gerekiyor.
Ben şu aralar gece emzirmiyorum, ama tüm gün emziriyorum.Gece meme bakımı ve tedavimi yapıorum.Garnastandan sonra daha iyi oldum.