göğüs ucu çatlayan anneler!ağlayarak emzirmeye son!!!

onu da denedim ama pek fayda etmedi. diğerlerine bakarak biraz daha yumusatıyo ama ben mucize istiyorum galiba zamanla mı gececek yoksa hemen mı gececek

Kizlar bu catlaktan bende cok cektim her emzirmem iskenceydi sanki aglayarak emziriyordum resmen....sonra esim eczaneden bir krem aldi o kremle emzirebiliyorsun o kremle emzursem agrimiyordu ama ilesmiyirduda.... Sonra gogus basligi aldim.... Tarif edeyim yuvarlak rengi beyaz gogsune takiyorsun plastik birsey bide akan sutu disari atmiyor kutunun icinde doluyor...o plastik gogus maskesinin sebebi gogus ucu kurumasin surulen kremi taze tutsun o plastik sey sayesinde ucu kurumuyor kremi taze birakiyor orayi devamli yumusak tutmasini sagliyor kremi. ismi lansinoh gercekten cok faydasini gordum tafsiye ederim.... Umarim bu krem turkiyede vardir cok etkili yengemde aynisini kullanmisti...

Kizlar bu catlaktan bende cok cektim her emzirmem iskenceydi sanki aglayarak emziriyordum resmen....sonra esim eczaneden bir krem aldi o kremle emzirebiliyorsun o kremle emzursem agrimiyordu ama ilesmiyirduda.... Sonra gogus basligi aldim.... Tarif edeyim yuvarlak rengi beyaz gogsune takiyorsun plastik birsey bide akan sutu disari atmiyor kutunun icinde doluyor...o plastik gogus maskesinin sebebi gogus ucu kurumasin surulen kremi taze tutsun o plastik sey sayesinde ucu kurumuyor kremi taze birakiyor orayi devamli yumusak tutmasini sagliyor kremi. ismi lansinoh gercekten cok faydasini gordum tafsiye ederim.... Umarim bu krem turkiyede vardir cok etkili yengemde aynisini kullanmisti...

o bahsettiğiniz göğüs başlığını bir arkadaşımda kullandı ve çok faydasını gördü. dediğiniz gibi göğüs ucunu nemli tutuyor ve kurumasını önlüyor artı akan fazlalık sütte içine birikiyor. onu aldıktan sonra krem falan kullanmadı zaten arkadaşım. şimdi benimde annenin ihtiyaç listesinin en başında yer alıyor.

merhaba ben o kremden kullandım maalesef bana hiç fayda etmedi bir sürü krem denedim.ben de en etkilisi Garmastan krem oldu.çok kötü göğüs yarası her emzirme işkence ile geçiyor.

ben hayrıma kımseyı süründürmeden bı tavsıyede bulunucam krem falan degıl.süt kaymagı sürün ve bu dertten kurtulun.üstelık dogal bısey bebege krem gıbı zararı yok.bıldıgınız sütün kaymagını sürün bır daha da acı catlak yok.herkese de söyluyorum ve cooook dua edıyorlar..

Öncelikle doktorum prof. dr sinan beksaç a teşekkür ederim. allah ondan razı olsun,hayatını huzur ve mutlulukla doldursun.Hocam bana dokuz ay boyunca rehberlik etti çok gerçekçi ve dürüst davrandı.Sorun bendeki kan pıhtılaşmasıydı, hocaya kadar 4 bebek kaybettim.Bu 5. idi. 23 günlk bebeğimi kucağıma aldım.Çok mutluyum allah isyeyen herkese nasip etsin.
Ancak bebeğim de bende henüz tecrübesiz olduğumuz için emme ve emzirme konusunda gelişmedik.İlk günler sarılık oldu, sınırda idi.Çocuk doktoru sık sık emzirererek aşabilirsiniz dedi.Maalesef çocuk hep uyuyordu, bıraksan 24 saat uyuyacak.Sürekli uyandırarak emzirdim ama bu arada sadece memenin başını tuttuğu için memede çatlamalar oluştu.
Lansinoh adında bir krem kullandım, herkes çok çok övdü.İşe yaramadı değil ancak Garnastan krem daha iyi geldi.
lansinoh la emzirebiliyorsun bebeğe sakıncalı değil. Ancak garnastan öyle değil mutlaka ılık su ile yıkamak yada silmek gerekiyor.
Ben şu aralar gece emzirmiyorum, ama tüm gün emziriyorum.Gece meme bakımı ve tedavimi yapıorum.Garnastandan sonra daha iyi oldum.

geçenlerde bir arkadaşım söyledi..Bebeği emzirmeden once gögus başlarına ıkıye kesilmiş soğanları sürünce çatlak ,yarılmafalan olmuyormuş ama ne kadar mantıklı,doğru tartışılır..sonuçta taze bebek memenden soğan tadını alıp tiksinme olaslığı,agzının yanma olaslığıda var.

ya nekadar saçma !! warmı boyle birşey!!!! eger birilerinin faydalanmasını istiyorsan deneyimini,tecrübeni yazarsın olur biter....bu ne boyle 'isteyen warsa paylaşabilirim '''falan bu tipler çoğaldı baya..ne yani konuya dikkat çekmek mi bu şimdi???

yuhh diyorum başka da birşey demiyorum sizeeee

Tek basina bana iyi gelmedi. e vitamini ve lansinoh la beraber kullandim donusumlu. ayrica gogus kalkani ve ara ara silikon baslik da kullandim. cok sık degil tabi. bu arada kAlkani kulkanirken dikkat. camasir sıkmayacak ve gece takmayacaksiniz. tıkanmaya yol aciyor. buna dikkat ederseniz kurtarici.
Ayrica kalkanda biriken sutu ilac oncesi gogus ucuna surun.iyilestirme ozelligi var demisti doktor.

arkadaşlar sanırım doğumdan önce başlamak gögüs uçlarını güçlendirmek daha faydalı oluyor ben lansinoh kullandım çok ta memlun kaldım

Back