göğüs ucu çatlayan anneler!ağlayarak emzirmeye son!!!

sitare06

sitarem
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
43
2
296
Ankara
Anneler,anne adayları
10 günlük bir anneyim.kızım sarilık oldu ve tedavisi emzirmek olduğu halde canımdan bezmiştim.denemedğm yol kalmadı.sonunda allah bir yol gösterdi ve rabbimin yardımıyla çok iyiym.faydalanmak isteyenlerle paylaşabilirim.herkese tavsiye edebileceğim ve hatta çok ekoomik bir krem tavsiye edeblrm.herkese acil şifalar

ya nekadar saçma !! warmı boyle birşey!!!! eger birilerinin faydalanmasını istiyorsan deneyimini,tecrübeni yazarsın olur biter....bu ne boyle 'isteyen warsa paylaşabilirim '''falan bu tipler çoğaldı baya..ne yani konuya dikkat çekmek mi bu şimdi???

ya nekadar saçma !! warmı boyle birşey!!!! eger birilerinin faydalanmasını istiyorsan deneyimini,tecrübeni yazarsın olur biter....bu ne boyle 'isteyen warsa paylaşabilirim '''falan bu tipler çoğaldı baya..ne yani konuya dikkat çekmek mi bu şimdi???

Net olarak bilmiyorum ama bazı forumlarda marka ismi paylaşmak YASAK!
Zekanız anlamakta zorluk çekmiş,bu açıklamamla anlatabilmişimdir umarım.benim gibi canı yanan birine özel msj atarak markasınını verebilirim die bahsettim.deneyimimi tecrübemi yazdım zaten..
Size yazdığm bu cevapta fazla bence ama yazdğınız yanlışı herkes görsün!!

Net olarak bilmiyorum ama bazı forumlarda marka ismi paylaşmak YASAK!
Zekanız anlamakta zorluk çekmiş,bu açıklamamla anlatabilmişimdir umarım.benim gibi canı yanan birine özel msj atarak markasınını verebilirim die bahsettim.deneyimimi tecrübemi yazdım zaten..
Size yazdığm bu cevapta fazla bence ama yazdğınız yanlışı herkes görsün!!
Belki beni anlayacak kapasitede olmadığınız için zorluk çekmiş olabilirsiniz.FORUM kuralları diye bölüm var orayı açıp okursunuz ve ona göre konu açarsınız gerekirse...ayrıca birçok marka kötülenmediği sürece yazılabiliyor biraz kendinizi geliştirin..hatta değil marka;resmi bile koyuluyor en basit örnek saç boyası markaları... ama reklam kokan hareket yaparsanız tabiki yasaklanır.yalnış zaten ortada siz merak etmeyin..
bana cevap yazana kadar 'acaba her canı yananın mesaj özelden mesaj hakkı warmı 'diye ince düşünün ozaman...

Arkadaş iyi niyetli yardımcı olmaya çalışmış. Reklam amacı olsa isim verirdi burada. Gereksiz çıkışmalara gerek yok.

Nedir kremin adı?

Arkadaş iyi niyetli yardımcı olmaya çalışmış. Reklam amacı olsa isim verirdi burada. Gereksiz çıkışmalara gerek yok.

Nedir kremin adı?

ben çok girmediğm icin özeldn msj hakkım yokmuş.o yüzden yazıym.kremin adı madécassol.aile hekimleri bile yazabiliyor, hepinize gecmis olsun

Doktorum bu kremi soyle anlatti, yurtdisinda belgesel cekerken kaplanlarin yarasina bir otu surduklerini farkediyolar, bu otu da iste ilac yapiyorlar, bana Allahin izniyle cok cabuk sifa oldu, hepinize tekrardan gecmis olsun

ben çok girmediğm icin özeldn msj hakkım yokmuş.o yüzden yazıym.kremin adı madécassol.aile hekimleri bile yazabiliyor, hepinize gecmis olsun

yukarda yazan arkadasin hamilelikten kaynaklaniyo sanirim stresli falan ..............
hani insanlarin iyilik yapmaya calismalari bu kadar baltalanabilir
sabrinizdan dolayi sizi tebrik ettim cnmmm

hayirli olsun bebeisinde insallah saglikli uzun omurlu sansi bahti acik tahti guclu olsun insalanalr bunu kullanip allah razi olsun dedikce sizin memeisleriniz saglikli sut dolsun bebeisinizi buyutsun insallahhh
optum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

Belki beni anlayacak kapasitede olmadığınız için zorluk çekmiş olabilirsiniz.FORUM kuralları diye bölüm var orayı açıp okursunuz ve ona göre konu açarsınız gerekirse...ayrıca birçok marka kötülenmediği sürece yazılabiliyor biraz kendinizi geliştirin..hatta değil marka;resmi bile koyuluyor en basit örnek saç boyası markaları... ama reklam kokan hareket yaparsanız tabiki yasaklanır.yalnış zaten ortada siz merak etmeyin..
bana cevap yazana kadar 'acaba her canı yananın mesaj özelden mesaj hakkı warmı 'diye ince düşünün ozaman...

Herkesin forumlarda fink atma gibi lüksü olmayabilir.zor bi hamileliğn ardından sezeryan doğumdan sonra birde bu sarılık ve çatlak meselesi çıktı.bu kadarda vaktim yoktu ama ahdim vardı.allah bna yardım etti bu kremi buldurdu,bende herkesle mutlaka paylaşmalıyım diye.benim bu niyetime sizin bu msjlarınız.artık ince fikrinize!!bırakıyorum

yukarda yazan arkadasin hamilelikten kaynaklaniyo sanirim stresli falan ..............

hayirli olsun bebeisinde insallah saglikli uzun omurlu sansi bahti acik tahti guclu olsun insalanalr bunu kullanip allah razi olsun dedikce sizin memeisleriniz saglikli sut dolsun bebeisinizi buyutsun insallahhh

Çok çok teşekkr ederim.10katını sizn için diliyorum.yalnız bu krem çatladıktan sonra işe yarıyor

stresli falan değillim,oda nerden çıktı?? .herkese şifalar diliyorum tabiki; sonuç ne oldu;bak burda açklandı krem ismi.asıl yardım bu.diyelimki bir kaç sene sonra birileri bu konuyu buldu ne yani konu sahıbıne mesaj atıp ismini mi isteyecek?konu sahibini bulabilecekmi...lohusa döneminde oldugu için bişey demiyorum arkadaşa.yani bukadar etkili ilaç warsa herkes faydalansın dıye açıktan yazılmalı.benim anlatmak istediğim bu.

stresli falan değillim,oda nerden çıktı?? .herkese şifalar diliyorum tabiki; sonuç ne oldu;bak burda açklandı krem ismi.asıl yardım bu.diyelimki bir kaç sene sonra birileri bu konuyu buldu ne yani konu sahıbıne mesaj atıp ismini mi isteyecek?konu sahibini bulabilecekmi...lohusa döneminde oldugu için bişey demiyorum arkadaşa.yani bukadar etkili ilaç warsa herkes faydalansın dıye açıktan yazılmalı.benim anlatmak istediğim bu.

evet sende haklisin belki ama uslubun sert ve kirici
birde isim vermenin sucmu deilmi oldugunu herkes bilemiyor ben cok giren ve bayaa zaman harcayan biri olarak inan bende bilmiyorum cnm
art niyeti yok hickimsenin ama sadece daha yumusak herdaim ............... bu hep kazandirirr...
bu arada bebisinede insallah sende saglikla kavusursunnn
ne guzel allah insallahhh bizede yasatsinnnnn
iyi geceler...

evet sende haklisin belki ama uslubun sert ve kirici
birde isim vermenin sucmu deilmi oldugunu herkes bilemiyor ben cok giren ve bayaa zaman harcayan biri olarak inan bende bilmiyorum cnm
art niyeti yok hickimsenin ama sadece daha yumusak herdaim ............... bu hep kazandirirr...
bu arada bebisinede insallah sende saglikla kavusursunnn
ne guzel allah insallahhh bizede yasatsinnnnn
iyi geceler...

Rabim en kısa zamanda isteyen herkese versin inşallah,mübarek ramazan ayında canım. iyi geceler.

ayyy ne kadar saçma yaa ne dikkati ne kazanabilirki karşınızdaki ne kadar kalp kırıcısınız farkındaysanz siz kendinizi düşürmüşsünüz
dilerim sizde göğüs ucu çatlakları yaşamazsınız

ayyy ne kadar saçma yaa ne dikkati ne kazanabilirki karşınızdaki ne kadar kalp kırıcısınız farkındaysanz siz kendinizi düşürmüşsünüz
dilerim sizde göğüs ucu çatlakları yaşamazsınız

bunları yazarken sen nekadar'''' düştüğünü '''düşündünmü acaba...

ben de çatlak sorununu garmastan pomad adlı kremle atlattım ara sıra kullanıyorum tekrarlamasın çatlaklar diye. ben gayet memnun kaldım bu kremden. emzirmeden önce kremi yıkamaya gerek de yok. sosyal güvencenin karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum biz yazdırmadan almıştık. tabi ki doktor söylemişti kremin ismini

kayınvalidem kuzenime tahinin üstünde biriken yağı tavsiye etmişti. gğüs ucuna sürmesi için. onun öyle prtik bilgileri çoktur

devlet ödüyomu bu kremi fiyatı ne kadar yazdırmak mesele değil de eczaneye gidipte devlet ödemiyo şu kadar diyip orda ortada kalmak

Back