Gögüs ucu agrisi

Benimde öyle inan. Kelin ilacı olsa basina sürermis... Ne diyecegim bilemiyorum..

Esim az once telefonla konusuyodu, daha gecen ay evlenen arkadasiyla. Ögrendik ki esi hamileymis. Oturdum agladim resmen....
Aglama cnm inan bende aglyrm artk zor hep bskalarnn cock haberni duymak seni en cok ben anlarm kendi evldmn kokusunu iime cekmek o kadr cok istyrm ki senn gbi ama sınanyrz bence rabbim biliyor uzme kendni canm belki vardr hayır şer belki yakndadr evlatlarmzn haberi belli olmaz ki

Aglama cnm inan bende aglyrm artk zor hep bskalarnn cock haberni duymak seni en cok ben anlarm kendi evldmn kokusunu iime cekmek o kadr cok istyrm ki senn gbi ama sınanyrz bence rabbim biliyor uzme kendni canm belki vardr hayır şer belki yakndadr evlatlarmzn haberi belli olmaz ki
İnsallah canimm...

Destek olacaklarina köstekmi oluyolar.. zaten psikolojik olarak iyi değiliz yillarca çocuğu olmayan insanlar var yine biz şimdi hamile kalirsak çok çok iyi durumda olacağız yanii.. sinir oluyorum bu erkeklere bizim gibi düşunemiyolar anlamiyolar.

Destek olacaklarina köstekmi oluyolar.. zaten psikolojik olarak iyi değiliz yillarca çocuğu olmayan insanlar var yine biz şimdi hamile kalirsak çok çok iyi durumda olacağız yanii.. sinir oluyorum bu erkeklere bizim gibi düşunemiyolar anlamiyolar.
Yaşamayan anlamiyor malesef canim..

kızlar hala regl olmamışsınız. bence iyi haberleri yarın alacağız içime doğuyor :)

Süprizim bile hazır kaç aydır :KK43: bi yapmak nasip olmadi....

Eklentiler

• IMG_20170609_171809995-1.jpg
    IMG_20170609_171809995-1.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 348
Bu arada bende mide yanmasi basladi. Normalde adetten 1gun once olurdu sonra adet olurdum. Ama daha 5gun var niyeki bu simdi :S
Eger kendi vucudnu tanysn varde brsyler canm bende mesala hic gogus uclarm agrmzdixilk defa agridi sasrdm mesala ordn suphelendm evet yarn yapcm ins derim hamileyimmm kizlar dyee:)

Kiz seni yeriimm inşallah yaa inşallah :):) ama arada giren sancim oluyo adet sancısı biran önce belli olsaydı
Canm seni tandgmdan beri hic gectgni gormedm adet sancisi hamileliktede oluyor bebeklrmz yerlesyr canm ondn benimde arada oluyr ama olmadm cnm akntnvar mi:)

X