Gögüs ucu agrisi

Kizz sen bana bakma sen yap yarın. Valla cikamam yarin çok yoğun olacam salıya yaparim tabi olmazsam :) :)
Yok yapamcm refika yada sen birniz hamile olmadan ben gidemm ya cesaretm yok kizlar brde ben adet oldm sandm lsstk gbi akinti oldu ic camasrmda ayy cldrcm ben galiba:KK47:
Bende merk ettm testiiii

kızlar ıkıncı cızgi net yada silik asla yanlıslıkla cıkmaz. vardır ki cıkıyo. ama bu testlerı oyle saatlerce bekletmek dogru sonuc vermez zaten ustunde yazıyor kac dakıka ıcınde sonuca bakılması gerektıgı. adet gecmesını bekleyın en ıyı sonucu ozaman alırsınız

kızlar ıkıncı cızgi net yada silik asla yanlıslıkla cıkmaz. vardır ki cıkıyo. ama bu testlerı oyle saatlerce bekletmek dogru sonuc vermez zaten ustunde yazıyor kac dakıka ıcınde sonuca bakılması gerektıgı. adet gecmesını bekleyın en ıyı sonucu ozaman alırsınız
Haklısın öyle yapacam artık

İnşallah kuzum bugünü de bi atlatirsak :)
Atlatrsn merk etme bende yarn o zaman acile gdym devlet hastanesne oglen iznnde gderm kan veririm aksam internttn baksrm sence ckar mi varmdr ozge icin ne dyr yardm et bana kuz:)

Atlatrsn merk etme bende yarn o zaman acile gdym devlet hastanesne oglen iznnde gderm kan veririm aksam internttn baksrm sence ckar mi varmdr ozge icin ne dyr yardm et bana kuz:)
Bilmiyorum ki canım hiçbişey hissedemiyorum şuan ama kan testi yaptirman iyi olur tabi varsa çıkar. Var mı yok mu düşüncesi gider en azından

Bilmiyorum ki canım hiçbişey hissedemiyorum şuan ama kan testi yaptirman iyi olur tabi varsa çıkar. Var mı yok mu düşüncesi gider en azından
Aynen ole dusunyrm yarın gidiyim ALLAH ın izniyle bakalm nolck

Kzlar esim ble inanmyr olcagna bir yldr deniyrz artk dyr olursn her ay ayni husrani yasyrz sevnyrz olmuyr yne olursn dyor:KK43:

X