Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir süredir göğüs uçlarımda fena halde kaşıntı var. Zaten yara falan da oldu tam iyileşti derken tekrar açılıyo, korkuyorum artık kuzumu emzirmeye. Var mı benzer sorunlar yaşayan, ya da bu durumda ne yapmak lazım bilen?
bende hiç kaşıntı olmuyor ama bazen bebiş isteksiz emiyor oynuyor memeyle ucunu emiyor işte o zaman memelerimin ucları acıyor garmastan diye bi krem var benim göğüslerimin ilk emzirirken oluşan çatlakları hemen geçirdi bi kullan istersen bana cok iyi geldi:lepi:
Bendeki kaşıntı da aslında göğüs genelinde ama Julianne'nin dediği gibi süt geldiği içinse razıyız tabi buna.. HAftaya doktora gidicem kontrole, sorayım bakim ona da neden oluyo ne yapalım diye..
arkadaslar bende cok yasadim goguslerimde kasintiyi
hamile olan ve emziren arkadaslar icin
ilk sebeb sut gelmesi
-asiri sut dolmasi bu kizarti yapip yanmada yapar bunun icin ilik su masaji ve soguk yogurt surulunce rahatlaniyor
-ve annenin sutununn tam bitmis olmamasi o gogus yarasida yapiyor masajdan sonra sutunuzle pansumanda yapabilirsiniz veye eczaneden krem alin kullanin emzireceginiz zaman yikayip emzirin sorun olmuyor
bu donemler cabuk geciyor ama anneyi biraz yipratiyor herkese saglikli sihhatli bi sekilde bebislerinizi buyutmenizi dilerim