• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Göğüs uclarim çok dik ve aciyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyzanur53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
136
45
48
27
Adetime daha 10 gün falan var 1 haftadır göğüslerim açıyor uçları hep dik ayın 20 sinde rahim filmi cekilmistim sizce gebelik varmidir dün test yaptım ikinci çizgi göründü ama sonra yok oldu hayalet çizgi gibi bişey oldu.. çok soru soruyorum belki ama evlat hasreti affola 😓

Daha erken gebelik varsa bile testte gözükmez sabretmen lazım ama çok umutlanma hayal kırıklığına ugramani istemem

Adetinize daha 10 gün varsa, ve 14.gün yumurtladığınızı varsayarsak 28 günlük bir döngüde henüz 4 gün olmuş ovülasyon olalı.. Hem belirti aramak için hem test yapmak için çok erken. Evlat hasretinizi anlıyorum ama böyle yaparak kendinizi daha çok yıpratırsınız.

Adetinize daha 10 gün varsa, ve 14.gün yumurtladığınızı varsayarsak 28 günlük bir döngüde henüz 4 gün olmuş ovülasyon olalı.. Hem belirti aramak için hem test yapmak için çok erken. Evlat hasretinizi anlıyorum ama böyle yaparak kendinizi daha çok yıpratırsınız.
Çok haklısınız elimde değil malesef 😓

Gebesin büyük ihtimal hayırlı olsun ☺
Neye istinaden söylüyorsunuz bunu 🙄 emin olun bu verilen ümitler kişiyi daha çok yıpratıyor eğer gebe değilse, moral olmuyor, üzüntü olarak geri dönüyor. Ben de ovulasyondan birkaç gün sonra çift çizgi gördüm canım hem de defalarca test yaptım. Ama dün kanamam başladı mesela. Bu kadar surede test yapmayın..

Neye istinaden söylüyorsunuz bunu 🙄 emin olun bu verilen ümitler kişiyi daha çok yıpratıyor eğer gebe değilse, moral olmuyor, üzüntü olarak geri dönüyor. Ben de ovulasyondan birkaç gün sonra çift çizgi gördüm canım hem de defalarca test yaptım. Ama dün kanamam başladı mesela. Bu kadar surede test yapmayın..
Var ya çok tatlısın sen. Allah inşallah bekletmesin seni tez kavuş yavruna. 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20200905_150534.jpg
    IMG_20200905_150534.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 150
Kizlar yüzümde bide böyle şeyler çıktı iki gündür gebelikle alakası varmıdir acaba testim soluk cikmisti sonra yok olmuştu çizgi
Hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum alerji gibi duruyor zaten 10 gün varmış belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor çok çok erken şuan

Back