gogus tuylerine ne yapsam bi akil verin :(

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
118
kizlar ya tuy dokucu krem kullanmayi dusunuyorum cimbizla faln almak zararliymis tavsiye eder misinizz

Tuy dokucu kullanma daha cok cikartiyor ve kokunden almiyor.Agda bandi deneyebilirsin aslinda.Ala ala azalir belki.Bende oyle yapicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakın tüy dökücü alma canım sakın alma
onların jiletten farkı yok
eğer imkanın varsa kalıcı çözüm olarak lazere gidebilirsin

tesekkur ederim cevaplariniza .. jilet gibi mi ayy bilseydim almazdim dun kullanmayi dusunuyodum bide neyseki kullanmamisim :) en iyisi kokten cozumde fiyatindan haberim yok bilginiz var mi??

fiyati cok tuzluysa bioderi bi deniyim

fiyati cok tuzluysa bioderi bi deniyim

sir ağda azaltır ya tüyleri belki o bölgeyi de azaltır bi dene bakalım hem kökten alınmış olur..
limon tuz kürü benim kol altımda çok iş yaradı bitirdi resmen sende yap bence bu kürü :34:

ya acaba hic almayla ugrasmasamda tuy sarartici mi alcam hassas bolge oldugu icin ters etki yapar diye korkuyorum kas yaparken goz cikartmiyim :/

sir ağda azaltır ya tüyleri belki o bölgeyi de azaltır bi dene bakalım hem kökten alınmış olur..
limon tuz kürü benim kol altımda çok iş yaradı bitirdi resmen sende yap bence bu kürü :KK34:
limon tuzu kürü nasıl yapılıyor sevabına yazsanıza :)

limon tuzu kürü nasıl yapılıyor sevabına yazsanıza :)

ben kol altım da denedim işe yaradı :KK51: alacağın bölgeyi ağdayla aldıktan sonra tuzla limon suyunu krem kıvamına getirip, üç akşam süreceksin sabaha kadar beklesin sonra yıkarsın..bu kadar :D

ben kol altım da denedim işe yaradı :KK51: alacağın bölgeyi ağdayla aldıktan sonra tuzla limon suyunu krem kıvamına getirip, üç akşam süreceksin sabaha kadar beklesin sonra yıkarsın..bu kadar :D
çok teşekürler :)

Back