Göğüs tüyleri evlilik hayatını etkiler mi?? tüyleri olan bu gibi sorunlarla karşılaştımı??

bilgisahibi

Elhamdülillah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
197
183
Canlar, göğsünün uç kısmına yakın tüylenme var. Taşımalı daha küçük ama çok fazla kafama takıyorum. Acaba evlilikte bir sorun yaratır mı?? Ya da neler yapmalıyım?? Lütfen yardım :110:o_O

almaya kalkarsan daha çok çoğalabilir canım. ben evli değilim bu konu hakkında net bir yorum yapamam sana karşı zaten bu karşındaki kişiye yani eşine bağlı bir durum ama sorun yapacağını hiç zannetmiyorum ya böyle ufak ayrıntılara takılmayın:)

o tüyleri cımbızla alırsın eşin farketmez bile bazen benimde çevresinde tüyler çıkıyo hemen cımbızla alıyorum kafanıza takmayın bence

EVET BENDE CIMBIZLA ALIYORUM BENİMDE VAR Bİ KAÇ TANE AMA CIMBIZLA ALDIKÇADA DAHA SİYAH ÇIKMAYA BAŞLADI VE KÖKLERİ SAĞLAMLAŞIYOR..Bİ ÇÖZÜM BULAMADIM HENÜZ

almaya kalkarsan daha çok çoğalabilir canım. ben evli değilim bu konu hakkında net bir yorum yapamam sana karşı zaten bu karşındaki kişiye yani eşine bağlı bir durum ama sorun yapacağını hiç zannetmiyorum ya böyle ufak ayrıntılara takılmayın:)
Teśekkur ederim, sağolun. Yorumunuz icin çok mutlu oldum :KK22:

yok canım ya daha neler :) çekersin gider ayrıca o tüyler ince oluyo eşin ona mı dikkat edicek titiz erkeklerde okadarcık tüyü farketmez merak etme

Canlar, göğsünün uç kısmına yakın tüylenme var. Taşımalı daha küçük ama çok fazla kafama takıyorum. Acaba evlilikte bir sorun yaratır mı?? Ya da neler yapmalıyım?? Lütfen yardım :110:o_O
Sakin cimbizla falan almayin zaten cok yoktur igneli epilasyon yaptirin daha once hic almadiysaniz hemen biter esiniz problem yapmasa bile sizin ozguveniniz duser ve cinsel hayatinizda aktif olamassiniz ben evli degilim ama erkek arkadasima gogsumun arasindaki sari tuyleri sevmedigimi soylemistim ben rahatsiz degilim gozukmuyor bile ama kendine guvenini kaybediceksen gerekeni yap demisti igneli epilasyona basladim tavsiye ederim sanada

teşekkür ederim, ama almanın tüyleri çoğalttığını biliyorum. o yüzden ona yanasamiyorum. :)) sağol
sen bilirsin tabi canım bende herhangibir çoğalmaya neden olmadı sadece tüyler biraz daha kalın çıkıyor jiletle almadıktan sonra sorun yok zaten ama cımbız sadece olduğundan kalın çıkmasını sağlıyor onun dışında bi çözüm bulamadım ne yazıkki

sen bilirsin tabi canım bende herhangibir çoğalmaya neden olmadı sadece tüyler biraz daha kalın çıkıyor jiletle almadıktan sonra sorun yok zaten ama cımbız sadece olduğundan kalın çıkmasını sağlıyor onun dışında bi çözüm bulamadım ne yazıkki
Anladım, sağolun. Hürrem sultan hamam otu yağını kullandım ise yaradı. acaba gösümdeki tüyleri alıp oraya da uygulasam işe yarar mı?? ya da yan etki yapar mı

Haklısınız, demiyoruz :)) ben yinede çok kararsızım. ve korkuyorum. sizin böyle bir sorununuz var mı acaba??

Yok ama olsaydı cımbızla alırdım sanırım...Niye korkuyorsun ki en kötü ihtimalle bikaç tüy artar,hem cımbız kökünden aldığı için uzun süre götürür.Zaten lazer yaptırmadığın sürece bacak,bikini,kaş falan derken epilasyon hayatın bir parçası halinde ,ha bi kaç tüy eksik ha fazla ne farkeder :)

Yok ama olsaydı cımbızla alırdım sanırım...Niye korkuyorsun ki en kötü ihtimalle bikaç tüy artar,hem cımbız kökünden aldığı için uzun süre götürür.Zaten lazer yaptırmadığın sürece bacak,bikini,kaş falan derken epilasyon hayatın bir parçası halinde ,ha bi kaç tüy eksik ha fazla ne farkeder :)
lazer hiç düşünmüyorum. hadi hayırlısı. sağolun :)

X