Göğüs silikon ameliyatı sonrası küçülme ?

Oncelikle gecmis olsun..Goguslerinizdeki esitsizlik duzeldimi peki ayni boyuttalar mi ?

her geçen gün biraz daha düzeliyor.
bende özel bir durum olmuştu. o büyük olan göğsümden kitle alınmıştı...
doktorumla bu gün görüştüm. kitle alındığı için şişin inmesi biraz daha yavaş olacak diyerine göre dedi...

ilk 1 ay dişini sık dedi anlayacağınız..

bugün 2. haftam artık masaj yapmaya ve yüz üstü yatmaya başladım.. koltuk altlarındaki şişlikler indi. ve istediğim boyutlara yanaşıyor...

inşallah sonu iyi olur

her geçen gün biraz daha düzeliyor.
bende özel bir durum olmuştu. o büyük olan göğsümden kitle alınmıştı...
doktorumla bu gün görüştüm. kitle alındığı için şişin inmesi biraz daha yavaş olacak diyerine göre dedi...

ilk 1 ay dişini sık dedi anlayacağınız..
Hmm..gecmis olsun.. Benim sol gogsum saga gore biraz daha kucuk ondan sormustum tesekkurler cevabin icin :)

sizin ne kadar oldu yaptıralı ?
yaptırıpta boyutu zamanla küçülen varmı
Canim ben 5ay önce yaptirdim ve ilk 1ay füze gibi duruyolar sonra sekil oluyo sislikler gidiyo benimde 300cc ilk zmanlar gözume büyuk geliyodu simdide keske biraz daha büyük isteseydim diyorum hic korkma biraz sabret daha 3gun olmus zoru atlatmıssin guzel günler seni bekliyo hic telaslanma

şu anın ki halinden eser kalmayacak derken ufalacak mı yayılacak mı nasıl olacak merakım bu
Merhaba 6 gün önce 325 cc high profile kas altı silikon taktırmış biri olarak tam olarak sizin geçen sene yaşadıklarınızı yaşıyorum. Günlerdir forumda dolaşıyorum küçüldü çok doğal gçrünüyor diyen birini bulabilmek için. Üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiş şu an göğüsleriniz ne durumdalar, istediğiniz gibi küçülüp doğal görünüme kavuştular mı çok merak ediyorum

Merhaba 6 gün önce 325 cc high profile kas altı silikon taktırmış biri olarak tam olarak sizin geçen sene yaşadıklarınızı yaşıyorum. Günlerdir forumda dolaşıyorum küçüldü çok doğal gçrünüyor diyen birini bulabilmek için. Üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiş şu an göğüsleriniz ne durumdalar, istediğiniz gibi küçülüp doğal görünüme kavuştular mı çok merak ediyorum
Küçülüyor mu ki

Malesef küçülüyorlar ilk yaptırdığımda bende mutluluktan uçuyordum ne kadar güzeller diye fakat aylar geçtikçe inmeye başladı ve şuan 4. ayımdayım ve neredeyse yok gibiler o hayalle aldığım bikinilerin içini dahi doldurmuyorum çok sinir bozucu bir durum malesef....

Malesef küçülüyorlar ilk yaptırdığımda bende mutluluktan uçuyordum ne kadar güzeller diye fakat aylar geçtikçe inmeye başladı ve şuan 4. ayımdayım ve neredeyse yok gibiler o hayalle aldığım bikinilerin içini dahi doldurmuyorum çok sinir bozucu bir durum malesef....
Senin boy kilo kaç ve kaç cc takıldı kasaltı mı yuvarlak mi canım?

benimki kas altı takıldı kesinlikle sanada kas altı öneririm sanılanın aksine çok ağır bi acısı yok hemde hepimiz anne olmak istiyoruz gelecekte bunun için kas altı taktırmak zorundasın :) sen bendende uzunsun kendi göğüs dokunda varsa 400 cc en fazla taktır bence gerçi doktorunda ne dediği önemli tabiki ama göğüslerinin çok dikkat çekici büyüklükte olupta kişiliğinin önüne geçmesini istemezsin bence :)

benimki kas altı takıldı kesinlikle sanada kas altı öneririm sanılanın aksine çok ağır bi acısı yok hemde hepimiz anne olmak istiyoruz gelecekte bunun için kas altı taktırmak zorundasın :) sen bendende uzunsun kendi göğüs dokunda varsa 400 cc en fazla taktır bence gerçi doktorunda ne dediği önemli tabiki ama göğüslerinin çok dikkat çekici büyüklükte olupta kişiliğinin önüne geçmesini istemezsin bence :)
Canım ben devasa büyüklükte göğüs istemiyorum. Boyuma göre 90 beden sütyen giyebilmem gerekir. Hayalim bu. Fazlasında gözüm yok inan

Ben 330 taktirdim 80 beden kullanıyorum zaten hatta bazen 75 d. Sen 90 bedene kadar çıkmak istiyorsan 400 den aşağı taktirmaman lazım yinede doktorun da fikrini alırsın tabiki zaten muayene esnasında deneme silikonu takıyorlar ordada görürsün az buçuk boyutunu:)

Ben 330 taktirdim 80 beden kullanıyorum zaten hatta bazen 75 d. Sen 90 bedene kadar çıkmak istiyorsan 400 den aşağı taktirmaman lazım yinede doktorun da fikrini alırsın tabiki zaten muayene esnasında deneme silikonu takıyorlar ordada görürsün az buçuk boyutunu:)
Dolgusuz sütyen kullanıyosun di mi canım. Valla inşallah 90 beden goguslerim olur. Ben çok ağlıyorum ve artık gülmek istiyorum. Yolda bile çarpık yürür oldum özgüvensizlikten

hayır malesef dolgulu kullanıyorum ama yinede çatal oluşmuyor ortada ya yuvarlak olduğu için ya da göğüslerim küçük olduğu için bilmiyorum. Umarım sen istediğin göğüse kavusursun :)

hayır malesef dolgulu kullanıyorum ama yinede çatal oluşmuyor ortada ya yuvarlak olduğu için ya da göğüslerim küçük olduğu için bilmiyorum. Umarım sen istediğin göğüse kavusursun :)
Ay çok sevdim ben seni ya inşallah. 90 bedene bazı sitelerde büyük ve sarkar demişler. Karar veremedim. Gerçekten benim fiziğime göre çok mu büyük olur ve ilerde sarkar mı. En iyisi 85 c cup sütyen takabimek sanırım.400 cc değilde 390 cc daha iyi sanırım bana

X