- 1 Mayıs 2015
- 16
- 6
- 41
-
- Konu Sahibi benazraben
Ben henuz olmadim fakat yakin zamanda olacagim onceden dokun var miydi ve 3 gun daha cok erken bunlari dusunmek icin cunku odemler var ameliyat sonrasi şişlikler normal yani.bence biraz daha beklemen zaten daha silikonlar yukarida yerine oturmasi icin zaman lazim bir kac ay sonra tam sekli belli olur....3 gün önce göğüs silikon ameliyatı oldum 300 cc smooth round high profile yuvarlak silikon takıldı.
Şu anda göğüslerimi füze gibi hissediyorum ve sanki çok büyükler.
Doktorum ve asistanı zamanla biraz daha iner acele etme dediler ama içimde bir huzursuzluk var ameliyat olan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?
sizin ne kadar oldu yaptıralı ?Ben de ayni dertten muzdaribim biraz irice olmus giyinikken salas giydigim icin siritmiyor ama ciplakken iri tamam seksi olmus ama incecik ve tahta gibi oldugum icin simdi alismak zor fuzemsi bi durum var su an insallah inecek ve yumusayacak diye dusunuyorum
şu anın ki halinden eser kalmayacak derken ufalacak mı yayılacak mı nasıl olacak merakım buDur bismillah 3 gün olmuş daha.. Şu anki halinden eser kalmayacak 6 aya, biraz sabret..
Tamamen farklı olacak demek yani.. Nasıl şekil alacağını ben sana söyleyemem, bu kişiden kişiye değişir ama şu an moral bozmak için çok erken..şu anın ki halinden eser kalmayacak derken ufalacak mı yayılacak mı nasıl olacak merakım bu
Bi ayı bulur biraz inmesi ve yumuşaması yumuşadıkça ineceklerbugün 6 ncı gün biraz daha iyi ama sanırım hala şiş...
ağrı durumun nasıl geçti bebeğim?
canım ilk gün çok kötüydü nerden oldum bu ameliyatı bile dercesine... 2.gün de çok zordu ama 3. günden sonra ağrı azalıyor ama hareketlerini kontrollü yapmalısın.
ilk 2 gün yatakdan doğrulurken bile desteğe ihtiyaç duyuyordum.
şu an 7. gün ağrı pek yok sadece kazak gibi üst giyip çıkarırken zorluk çekiyorum. oda bi kaç güne biter sanırım.