çok ciddiyim keşke imkan olsa senin gibi üç kişiyi ihya ederim bende o denli bıktım büyüklüğünden bıktım sırt ve göğüs ağrılarından...kızlar beni göğüs konularından tanıyan tanır masaj yağ bilmem ne hep yaptım dolgunluk kazandı bıraktım ama yine eski haline döndü şimdi bizim evde 2 kutu kara üzüm çekirdeği var toz halinde aksu vitalin birde bugün bir konuda şebetçi otlu krem gördüm o ne oluyor onunla büyüten olduysa ne olur yalvarıyorum beni bilgilendirin yeter artık kendimi bu göğüslerle 7 yaşında hissediyorum ufacık ya minicik çockların bile artık kafam kadar olmuş hadi onu bırak erkeklerin bile daha büyük yasütyen takıyorum sütyen oynayıp duruyor sinirden çıldırıyorum ve sizden Allah rızası için gerçekten cm olarak büyüten tarifler istiyorum özellikle şerbetçi otunu biraz daha açıklayıcı anlatın mesela yağsız kremle falan karıştırılıp sürülüyormuş yağsız kremi nereden ve ne kadara bulabilirim şerbetçi otu ne kadar dır ? fiyatlarıda nekaradır acaba onlarıda söylermisiniz birde mersin yağı , çilek yağı , rezene yağı ve bebek yağı , vede çörekotu yağı büyütüyormuş bunlar hakkındada bilgilendirirmisiniz beni ? şimdiden teşekkür ederim...
Her dediğine katılıyorumKonu sahibi kullandigin yaglar hic bir ise yaramaz.. O corek otu bilmem ne icdrisinde bailarinin.ostrojen var.. Dogum kontrol hapindada var. Ve disaridan alinan ostrojen gogus dokusunda anornal degisimlere.yol acar.. En.basiti fibrokistler falan.. Kanserojen etki gosterebilir.. En guvenlisi silikondur ve kanser yapmaz.. Bosuna kilo alma vucudunu bozma .. Ayrica hamilelikte biraz.buyuyor ama.emzirme donemi bitince eskisinden daha beter oluyor..
Seni tek mutlu edecek sey.ameliyat.. digerleri icin.enerjini harcama kesinlikle.. Bunun baska yolu yok..
Tabiki emzirirken büyüyor ama emzirmeyi bırakınca eskisinden beter oluyo malesefÇocuğun varmı?
Kımının dogumdan sonra emzirirken gogusleri buyuyor da..
Kuzenım tahta gıbıydı..şimdi avuc dolusu..
çok ciddiyim keşke imkan olsa senin gibi üç kişiyi ihya ederim bende o denli bıktım büyüklüğünden bıktım sırt ve göğüs ağrılarından...
Korkuyorum cok dusunduk ama .Küçültme yaptırabilirsin. Düşünmüyor musunuz? İleride daha ciddi sorunlara yol açabilir.
Meme estetiği forumuna bakın isterseniz, küçültenler var ve memnunlar :)Korkuyorum cok dusunduk ama .
evet 2 çocuğum varÇocuğun varmı?
Kımının dogumdan sonra emzirirken gogusleri buyuyor da..
Kuzenım tahta gıbıydı..şimdi avuc dolusu..
merhaba,kızlar beni göğüs konularından tanıyan tanır masaj yağ bilmem ne hep yaptım dolgunluk kazandı bıraktım ama yine eski haline döndü şimdi bizim evde 2 kutu kara üzüm çekirdeği var toz halinde aksu vitalin birde bugün bir konuda şebetçi otlu krem gördüm o ne oluyor onunla büyüten olduysa ne olur yalvarıyorum beni bilgilendirin yeter artık kendimi bu göğüslerle 7 yaşında hissediyorum ufacık ya minicik çockların bile artık kafam kadar olmuş hadi onu bırak erkeklerin bile daha büyük yasütyen takıyorum sütyen oynayıp duruyor sinirden çıldırıyorum ve sizden Allah rızası için gerçekten cm olarak büyüten tarifler istiyorum özellikle şerbetçi otunu biraz daha açıklayıcı anlatın mesela yağsız kremle falan karıştırılıp sürülüyormuş yağsız kremi nereden ve ne kadara bulabilirim şerbetçi otu ne kadar dır ? fiyatlarıda nekaradır acaba onlarıda söylermisiniz birde mersin yağı , çilek yağı , rezene yağı ve bebek yağı , vede çörekotu yağı büyütüyormuş bunlar hakkındada bilgilendirirmisiniz beni ? şimdiden teşekkür ederim...
Yanlış anlamayın ama resimdeki kız sizseniz hiçte gögüsleriniz 90 durmuyo 80 gibiO kadar küçük mü?
Minyon tipe büyük göğüs tuhaf olmaz mı?
Benim boy 169 gögüs 90 dekolte giydiğim de aşırı dikkat çekiyor
Ben de hep tam tersini, göğüslerimin küçük olmasını istemisimdir.
Psikolojik olarak mı etkileniyorsunuz?
Canım şuanda kaç beden oldu gögüslerin25 yaşındayım, 18 yaşından beri d.kont. hapı kullanıyorum. 1 cm dahi etki etmedi bana.. Bence en kesin ve güzel yöntem protez.. 4 ay olacak yaptıralı, çoooooook mutluyum. Benim göğüs altı 72, üstü 76ydı, erkek memesi gibiydi. İyi ki yaptırmışım diyorum.
75 C aslında ama C vup malum heryerde yok. O yüzden 80B kullanıyorum genelde..Canım şuanda kaç beden oldu gögüslerin
Dolgusuz südyen kullanıyorsun değil mi. Bende ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum75 C aslında ama C vup malum heryerde yok. O yüzden 80B kullanıyorum genelde..
Sütyen kullanmıyorum açıkçası, kullanmak zorunda kalırsam da penye sütyen kullanıyorum.Dolgusuz südyen kullanıyorsun değil mi. Bende ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum
Peki bişey sorabilir miyim. Resimdeki kendi gögüsleriniz mi. Eğer öyleyse doktorunuz iyiymişSütyen kullanmıyorum açıkçası, kullanmak zorunda kalırsam da penye sütyen kullanıyorum.
Hayır benim değil ama kendi memelerim de oldukça doğal..Peki bişey sorabilir miyim. Resimdeki kendi gögüsleriniz mi. Eğer öyleyse doktorunuz iyiymiş
Anladım sağolun msjlarınız için.Bende 2 senelik evliyim göğüs problemi yaşıyorum o yüzden sordumHayır benim değil ama kendi memelerim de oldukça doğal..
Ameliyat gerçekten öneririm, ben çok mutluyum.Anladım sağolun msjlarınız için.Bende 2 senelik evliyim göğüs problemi yaşıyorum o yüzden sordum
1 hafta çok ağrı oluyomuş ya bu beni korkutuyor. 1 hafta boyunca yatağa bağımlı kalmak üzücü. Ayrıca ameliyat izi de kalıyormuş nasıl geccek ki bu izAmeliyat gerçekten öneririm, ben çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?