eşime silikon konusunu açmadım ama doğal yolları denediğimi biliyor ve bana kızmadığına göre istiyorMutfak parandan kıs harçlıklarını biriktir
Kumbara yap para üstlerini at
Enpahalı doktora değilde ortasına yaptırırsın
Eşin istiyo mu ?
öylede kilonun nereye gideceği belli olmaz benim kilolar hep göbeğe gidiyorNe kadar büyütürsen büyüt istediğin gibi olmaz kilo almanın faydası olabilir çok zayıfsın
nekadar sürede 1-2 cm elde ettin canım ?ısırgan otu çayı içtim ben bi süre hergün.birde zeytinyağlı kremle hergün yarım saat masaj yaptım.1-2 cm büyüdü ama fazlası olmıycağını düşünüyorum.estetik en iyisi.hiç dokunuz yoksa daha şanslısınız küçük olanlara göre.çok fazla kararsızlık yaşamazsınız çünkü.
birde sakıncası yoksa markasınıda öğrenebilirmiyim ?ısırgan otu çayı içtim ben bi süre hergün.birde zeytinyağlı kremle hergün yarım saat masaj yaptım.1-2 cm büyüdü ama fazlası olmıycağını düşünüyorum.estetik en iyisi.hiç dokunuz yoksa daha şanslısınız küçük olanlara göre.çok fazla kararsızlık yaşamazsınız çünkü.
Kilo verildiğinde önce göğüslerden gittiği gibi önce göğüslere gelir ilk zamanlar farketmeyebilirsinöylede kilonun nereye gideceği belli olmaz benim kilolar hep göbeğe gidiyor
ay canım korkuyorum da valla kilo almaya 7- 8 de çok bence birde hepsi göbeğe falan giderse çıldırırım heralde :)Kilo verildiğinde önce göğüslerden gittiği gibi önce göğüslere gelir ilk zamanlar farketmeyebilirsin
öyle 1 2 kilo belli olmaz 7 8kilo alırsan anlarsın farkı
mesela doğum kontrol hapı kaç cm büyütür çok düzenli kullansam mesela 1 yıl veya daha fazla sizce ?
Kilo verildiğinde önce göğüslerden gittiği gibi önce göğüslere gelir ilk zamanlar farketmeyebilirsin
öyle 1 2 kilo belli olmaz 7 8kilo alırsan anlarsın farkı
tabi yazarım size.birde sakıncası yoksa markasınıda öğrenebilirmiyim ?
kızlar beni göğüs konularından tanıyan tanır masaj yağ bilmem ne hep yaptım dolgunluk kazandı bıraktım ama yine eski haline döndü şimdi bizim evde 2 kutu kara üzüm çekirdeği var toz halinde aksu vitalin birde bugün bir konuda şebetçi otlu krem gördüm o ne oluyor onunla büyüten olduysa ne olur yalvarıyorum beni bilgilendirin yeter artık kendimi bu göğüslerle 7 yaşında hissediyorum ufacık ya minicik çockların bile artık kafam kadar olmuş hadi onu bırak erkeklerin bile daha büyük yasütyen takıyorum sütyen oynayıp duruyor sinirden çıldırıyorum ve sizden Allah rızası için gerçekten cm olarak büyüten tarifler istiyorum özellikle şerbetçi otunu biraz daha açıklayıcı anlatın mesela yağsız kremle falan karıştırılıp sürülüyormuş yağsız kremi nereden ve ne kadara bulabilirim şerbetçi otu ne kadar dır ? fiyatlarıda nekaradır acaba onlarıda söylermisiniz birde mersin yağı , çilek yağı , rezene yağı ve bebek yağı , vede çörekotu yağı büyütüyormuş bunlar hakkındada bilgilendirirmisiniz beni ? şimdiden teşekkür ederim...
Benim boyum da senin kadar toparlayıcı kullanıyorum büyük gögüs iyi birşey degil. Keşke benim de seninki kadar olsaydı diyorum. Çocuk filan sahibi olunca büyür en doğal o.
Dedigim gibi bunlar doktor tavsiyesiyle kullanilmali. 6 ayda 1 beden buyuyor. Ama herkesde ayni etkiyi gosterir mi bilmem.mesela doğum kontrol hapı kaç cm büyütür çok düzenli kullansam mesela 1 yıl veya daha fazla sizce ?
Kaç kere çocuk sahibi oldun da büyüdü diyecem doğurmadım diyeceksin demek ki çocuk doğurma ile alakası yok tam tersi Gögüs boşalır
Sen profil fotografinda konu sahibine ic cektirecek cinsten haZaten büyük göğüs nedir ki ? Daha fazla yağ .. Çok istiyorsan kesin çözüm estetik
aynen kesinlikle...meme süt verdikten sonra emzirmeyi kesince içindeki yag dokusu eriyor. Muhallebi gibi oluyor. Sporu hayatımıza sokalım hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?