Bebek İkinci El Göğüs pompasında( sut sagma makinasında) hangisini onerirsiniz

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
Merhaba arkaslar buradaki arkadaşların hepsinin bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm icin sorumu burada yönelttim sezeryanla dogum yapacagım sütümün hemen gelmemesi durumunda bonlem alayım diye bir gogus pompası düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz çünkü bunun hakkında hic bilgim yok

öncelıkle hayırlı dogumlar bende cok kararsızım bu konuda almak ıstıyorum ama hangı marka bırcok yerde arastırdım herkes medelanın cok guzel oldugunu acıtmadıgını ve cok guzel sagdıgını soyluyor ama sesı cokmus ısyerı ıcın dusunulmez dıyende var ,kraft ıcınde acıtıyor sagarken dıyorlar ama bırebır kullananlar varsa bıze ıyı bır fıkır olur

elektrikli madela alın arkadaşlar bulursanız ikinci el de alabilirsiniz ben sıfır almıştım çok önemli değil sıfır olup olmaması herşey kaynatılıp steril edilebiliyor.
ama kesinlikle madela .
birde bende acilen sezeryana alındım ve çıktıktan hemen sonra ayılınca bebeğimi alıp emzirdim biliyorsunuz bebek çekince hormonlar devreye giriyor aşk gibi bir şey:) e pompaya karşı pek bir şey hissetmeyeceğinizden ilk süt için zor olabilir :)

alın emzirin evet biraz zor ama benimkızım ilk gelen yararlı sütüde içti ama göğüslerimde yara oldu ama ben 10 gün hastanede kaldım ve çok iyi bakıldım o yüzden geçti dr reçeteli bir krem yazdı.
bir tavsiyede imkanı olan arkadaşlar en az 4 gün hastanede kalın helede sezeryanlıysanız çünkü evde zor oluyor hastane daha rahat ağrın olunca hemen yardımcı oluyor hemşireler falan .
çoçuğada yardımcı oluyorlar.
birde odanıza doğumdan hemen sonra çok insan almayın eşinizi annenizi ayarlayın müdahale etsinler hele de ilk bebekse emziricem derdi bebek yorgunluğu kafanız kaldırmıyor hiç bir şey yapamadıysanız hemşireyi ayarlayın onlar hallediyorlar ve en önemlisi annesinin korunaklı karnından çıkan bebiş içinde zor oluyor ve huzursuz oluyor kalabalıktan eşiniz ve siz keyfini çıkarın sessiz

bunlar benden tavsiyeler ve ben hepsini yaptım inanın çok rahattım .40 ı çıkana kadar eve misafirde kabul etmedim :)
küsenler küstü ama dr.un dediği seni seven tel.açar kırkından sonra gelir o bebeğin huzura telaşsız bir ortama ve stressiz bir anneye ihtiyacı var dedi

uzun yazdım ama bunlar benim küçük tavsiyelerim herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler

bende acil alanlardanım ve eşim bir akşam e-bebekte satıcıyla danışarak almıştı iyikide onu almış medela lactaline !!!ben philips avent düşünodum ama çok çabuk bozuluyo hatta orda açtıkları ürün ellerinde bozulmş oyüzden eşim 250 tl verip hem e-bebek hemde garantili ürün almış.ama benim bebişim hastalandıktan sonra beni emmedi onun için bende satıyorum şubatta almıştım garantisi devamediyor.istersen sana işini görsün diye uygun fiyatla 150 tlye verebilirim kutusunda duruyor kesinlikle bir çiziği bile yok zamandan da çok kazandırıyor çiftli olması süper!

pilli yada şarjlı çalışma özelliği var mı? ben de işe başlıcam da... şimdi birinden emziriyosam diğerinden sağıyorum.. işe girince ikisini de sağmam gerekecek ... pilliyse piller ne kadar gidiyor?

httpwwwebebekcomgoguspompalarilansinohla/bence en iyisi bu çünkü sagıma başlamadan önce gogus ucuna masaj yapıyor hazırlıyor ve canını yakmadan sagıma başlatıyorsun tekli yada ikili sagım yapabiliyorsun hızını ayarlıyorsun biraz pahalı ama süper tavsiye ederim

Son düzenleme:
bence lansinoh.ben onu kullanıyorum 2 şişesi var aynı anda 2 göğsünü sağabilirsin,hem göğsü hazırlama seçeneği var ve bunların sürelerini kendin belirleyebiliyorsun.şarjlı değil ama çok kaliteli,kullanışlı.şarja çok ihtiyaç duymuyorum.

pilli yada şarjlı çalışma özelliği var mı? ben de işe başlıcam da... şimdi birinden emziriyosam diğerinden sağıyorum.. işe girince ikisini de sağmam gerekecek ... pilliyse piller ne kadar gidiyor?

evet hem pilli hem şarjlı kullanıyorsun ben evde old için o dönem pilli açıkçası kullanmadım ama şarjlı çekim gücü çok iyi benim sütüm çok değildi ve benim bile 80 cc çıkartıyordu ve 0 acı vardı benim için en önemlisi bunlardı.

benimde size tavsiyem olacak lansinoh krem alınız göğsünüz çatlayınca birebir geliyor ve emzirmek için kremi silmenize gerek yok bebek için zararlı değil yani.bebek göğsü iyi tutamayınca göğüs çatlıyor.

Hangi marka olmasi ile ilgili degil de genel olarak sagma makinesi icin fikrimi soyliyim dogumdan hemen sonra sutun gelmez gelense miktar olarak cok cok azdir 1 cay kasigi kadar gibi. Bebek acliktan ziyade seni emmek ister ki ilk 2-3 gun bu boyle surer ve sut yapimi icin seni de uyaran bebegin emisi ve duygusal faktorlerdir. Makinelerin icinde bile sagarlen bebeginizin resmini almaniz yardimci olur yazar. İlk sut icin sagmak anlamsiz bence ama svent bebisin emme hareketini taklit eden makine bu sebeple ilk sagmalar icin daha rahat edebilirsin

ben ilk lansinoh almıştım ama göğüste süt bırakıyordu.sonra bebeğim emmeyi bıraktı eşim bikaç ay sonra Ameda lactaline aldı forumları araştırıp.en iyisi oymuş.hatta sadece onun 2. eline bile güzel fiyat verip alan bir site bile var.Medelanın motoruna süt kaçıyor diye yazmıştı forumdan bir bayan eşim ikisi arasında kalıp ameda almış .motoru çekme gücü filan iyi ama benim göğüs bedenime uymadı malesef.hatta yeryüzündeki hiçbir makine büyük göğüslere uygun üretilmiyor.Ameda sessiz bir ürün.

Hem avent hem de medela kullandım. kesinlikle medela öneririm. Avent'in çekmediği sütü hep medela çekerdi. Bu arada çiftli ve elektrikli almanızı öneririm. Tek tek her bir göğsü sağmak gerçekten sıkıntı verici oluyor, 15 dakikada ikisinide aynı anda bitirebilirsiniz, hele çalışıyorsanız çiftli bulunmaz nimet :) Bu arada arkadaşlardan biri motoruna süt kaçtığından bahsetmiş, eğer maximum çizgisine dikkat etmezseniz, sağarken eğri tutarsanız evet kaçıyor ama bu biraz da kullanıcı hatasından ileri geliyor, benim başıma geldi süt tam kaçarken durdurmayı başarmıştım ve tam da sütün maximumu geçtiği anda olmuştu...

ben de kararsız kalmıştım ama marka olarak medela da kararlıydım.mini ve swing modeli arsında araştırma yaptım.swing pahalı ben sıfırına 350tl verdim ama soru işareti kalmadan aldım.

çok sesli çalışıyor motoru ve masaj özelliği olmadığı için acıtıyor diye biliyorum.ama fiyat olarak iyi bence.

ben medela aldım ama swing modeli.masaj özelliği var sessiz,pilli de çalışabiliyor,sütü de tamamen boşaltabiliyor.ama 350 tl sıfırı malesef.

Canım bende bugün sağma makinemi sattım,kadın swing kullanıyorum memnun değilim ,ilk bebeğimde avent kullanıyordum yine ondan arıyorum diyerek aldı,istersen bir sorayım satmayı düşünürmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…