- Konu Sahibi Narinkizim
-
Merhaba arkaslar buradaki arkadaşların hepsinin bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm icin sorumu burada yönelttim sezeryanla dogum yapacagım sütümün hemen gelmemesi durumunda bonlem alayım diye bir gogus pompası düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz çünkü bunun hakkında hic bilgim yok
bende acil alanlardanım ve eşim bir akşam e-bebekte satıcıyla danışarak almıştı iyikide onu almış medela lactaline !!!ben philips avent düşünodum ama çok çabuk bozuluyo hatta orda açtıkları ürün ellerinde bozulmş oyüzden eşim 250 tl verip hem e-bebek hemde garantili ürün almış.ama benim bebişim hastalandıktan sonra beni emmedi onun için bende satıyorum şubatta almıştım garantisi devamediyor.istersen sana işini görsün diye uygun fiyatla 150 tlye verebilirim kutusunda duruyor kesinlikle bir çiziği bile yok zamandan da çok kazandırıyor çiftli olması süper!
pilli yada şarjlı çalışma özelliği var mı? ben de işe başlıcam da... şimdi birinden emziriyosam diğerinden sağıyorum.. işe girince ikisini de sağmam gerekecek ... pilliyse piller ne kadar gidiyor?
çok sesli çalışıyor motoru ve masaj özelliği olmadığı için acıtıyor diye biliyorum.ama fiyat olarak iyi bence.
ben medela aldım ama swing modeli.masaj özelliği var sessiz,pilli de çalışabiliyor,sütü de tamamen boşaltabiliyor.ama 350 tl sıfırı malesef.
Canım bende bugün sağma makinemi sattım,kadın swing kullanıyorum memnun değilim ,ilk bebeğimde avent kullanıyordum yine ondan arıyorum diyerek aldı,istersen bir sorayım satmayı düşünürmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?