• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi göğüs pompası tavsiye edermisiniz , biraz acil lütfen arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xsxekerkxixzcandy

İyi ki geldin pamuğum..
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.069
4
156
Bursa
kızlar merhaba, , ben chicco manuel pompa kullanıyordum ama kırıldı ama zor oluyor manuel, elektrikli almayı düşünüyorum , kullandığınız ve memnun kaldığınız bir ürün varsa tavsiye edermisiniz özellikle çalışan anneler
acil almam lazım az kaldı işe başlamama, biraz stok yapmak istiyorum

Medela mini elektrikli şarjlı göğüs pompası
Memnunum 139 ytl almıştım geçen kış..tavsiye ederim..Ayrıca küçük olduğu içinde kullanışlı pratik...

kesinlikle medela şuan 150 tl ama internette bazı sitelere 100e bile satıyor ben yerindan almıştım sitesine gir ara bilgi al canım ama medela mini elektrikli pilli şarjlı kesinlikle..Heryerdede rahatlıkla kullanailiyosun.

chicconunkini biliyorum, gercekten kullanimi zor.. elektrikli degil de manuel dusunursen cok kullanisli bir tane onerebilirim: Ameda.. ilk 2 hafta profesyonel bir elektrikli pompa kiralayip kullandim, sonrasinda Ameda'nin manueline gectim. ikisini de karsilastirabiliyorum. nerdeyse elektrikli kadar guzel ve kolay sut cekiyor.

ya arkadaşlar birşey soracağım, ben de medela elektrikli kullanıyorum, süt gelmeyinceye kadar sağıyorum, sonra elle sağdığımda yine süt geliyor.şaşırdım valla acaba pompamı iyi sağmıyor, yoksa normal midir, anlamadım

Back