Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanımlar süt pompası almayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemedim kızım şu an bir aylık ve doğum iznindeyim on aylık olana kadar da ücretsiz izin düşünüyorum ama bir arkadaşım sütünü stokla lazım olacak ileride hem pompayla sütünü arttırırsın dedi.Sizce bir pompa almalı mıyım. Marka olarak
Philips Avent Scf332-01 Natural Elektronik Göğüs ve Süt Pompası hoşuma gitti bunu kullanan var mı çekiş gücü düşük diye birkaç yorum okudum kullananlar memnun musunuz?
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhabalar,
bende şubat ayında doğum yapacağım çevremdeki tüm arkdaşlarım farklı farklı markalar kullanıyorlar ama aventin elektrikli pompaları çok cabuk bozuluyor alma diyen çok oldu ben amedanın çiftli pompasını almayı düşünüyorum. hem beyne ikiz bebek sinyali gönderdiği için pompa daha çok süt geliyormuş tavsiye ederim.
ben aldım kullanıyorum da bebeğim beni emmiyor. hep sağıyorum o yüzden bozulmadı cok da güzel sağıyor. ben bi sorun yaşamadım.. bebeğim 5 aylık. 5 aydır kullanıyorum.
Taze ve acemi anne
Kayıtlı Üye
Ben medela mini elektrikli kullanıyorum. Sanırım pompa konusunda en iyi marka medela. Çünkü hastanelerde de medela kullanılaniliyor.
ben aldım kullanıyorum da bebeğim beni emmiyor. hep sağıyorum o yüzden bozulmadı cok da güzel sağıyor. ben bi sorun yaşamadım.. bebeğim 5 aylık. 5 aydır kullanıyorum.
görseldeki pompanın aynısını mı kullanıyorsunuz yoksa başka bir avent mi
Merhabalar,
bende şubat ayında doğum yapacağım çevremdeki tüm arkdaşlarım farklı farklı markalar kullanıyorlar ama aventin elektrikli pompaları çok cabuk bozuluyor alma diyen çok oldu ben amedanın çiftli pompasını almayı düşünüyorum. hem beyne ikiz bebek sinyali gönderdiği için pompa daha çok süt geliyormuş tavsiye ederim.
ben ameda lactaline denedim ama göğüs ucumu çok acıttı belki zamanla alışır mıydı bilmiyorum ama o kadar para verip bir de göğsüm yara olur diye vazgeçtim sonra.
Merhaba hanımlar süt pompası almayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemedim kızım şu an bir aylık ve doğum iznindeyim on aylık olana kadar da ücretsiz izin düşünüyorum ama bir arkadaşım sütünü stokla lazım olacak ileride hem pompayla sütünü arttırırsın dedi.Sizce bir pompa almalı mıyım. Marka olarak
Philips Avent Scf332-01 Natural Elektronik Göğüs ve Süt Pompası hoşuma gitti bunu kullanan var mı çekiş gücü düşük diye birkaç yorum okudum kullananlar memnun musunuz?
Eki Görüntüle 1312610
bende cok arastirdim en iyisi philips avent sonucuna ulastim ama suan bende medela modeline tekrar bir bakayim dedim, ikisi arasinda karar verip birini alacagim philips %100dü ama düsününce cok pahali ve arkadaslarin dedigi gibi hastanelerde medela kullaniyolar süt alis acisindan cok iyiymis , philipste masajli basligi sayesinde can yakmiyor :) karar verirsen bizede soylede bizde oyle alalim :)
Bende lansinoh tekli aldım çok memnunum hem fiyatı uygun diğerlerine göre hem etkili 6 uyarı 6 farklı emiş gücü var göğsümü acıtmıyo hiç tavsiye ederim
Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ablamın bebeği 6 aylık 2.aydan sonra çalışmaya devam ettiği için almıştı sağma makinasını ama kullanamadı çünkü hergün emzirmeye getirip götürdüler işyerinden. Markası Lansinah marka 200 tl ye aldı 150 ye satmak istiyor. İsteyen olursa yardımcı olmak isterim.
arkadaşlar cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim fakat göğüs ucum büyük olduğu için her markayı kullanamıyorum araştırdım sadece avent ve ameda pompalarda büyük başlık varmış diğer markaların standart başlıkları olmuyor maalesef
amedayı da denedim fakat acıtınca ondan da vazgeçmek zorunda kaldım şimdi sadece bu resmini koyduğum aventin son çıkardığı pompayı almayı düşünüyorum keşke kullanan bir arkadaş çıksa da artısı eksisi ne öğrenebilsem
canım ben de bu üründen aldım.. daha doğuma var ama bi internet sitesinde piyasanın çok altında bi fiyatla görünce alayım dursun dedim.. medela ile bu ürün arasında kalmıştım.. medela'nın elektrikli ve pilli modeli için biraz sesli bi ürün dedi herkes.. bazen işyerinde de sağmam gerekebilecek çünkü bebeğim 4 aylıkken ben işe dönmek durumundayım.. bu sebeple ses çıkaran bi ürün yerine bunu tercih ettim..
Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
Eki Görüntüle 1312610
ben bu ürünün aynısını kullandım.oldukça memnun kaldım.Hiç sıkıntı yaşamadan sağdım sütümü.
Ben neden pompa almak istediğinizi anlamadım? 10 aylık olana kadar emdikten sonra işe başladığınızda zaten katı gıdaya geçmiş olacak bebek.Ben de 6 aylıkken işe başladım,aynı şeyleri yaşadığım için söylüyorum..İş yerinde fazla sağamadım sonrasında da yalnız geceleri emiyor şuan.
Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
ben hem el pompasını hem elektrıklı olanı kullandım çok rahat kullanımı memnunum ama tek sıkıntısı vardı arada tekliyordu ama hemen çalışıyordu tekrar . en güzel yanı can yakmıyor
Ben4aydır ameda lactaline elektrikli pilli süt sağma makinesini kullanıyorum.Fotosunu ekledim. Çok memnunum. Çift pompalı ama ben tek kullanıyorum. Hız ayarları var göğüs ucunuzu acıtma durumuna göre kendiniz ayarlayabilirsiniz. Zaten bi süre sonra göğüs alışıyor.ilk zmnlar düşük hızda kullanıyordum şimdi en yüksek hızda kullanıyorum. 5-10 dakikada göğüsteki sütü boşaltıyor. Ses çıkıyor ama öyle rahatsız edici gürültülü değil.
-
image.jpg 77,9 KB · Görüntüleme: 256
ben ameda lactaline denedim ama göğüs ucumu çok acıttı belki zamanla alışır mıydı bilmiyorum ama o kadar para verip bir de göğsüm yara olur diye vazgeçtim sonra.
arkadaşlar ben iki çocuğumda da avent kullandım. sürekli süt sağmama rağmen 1 kere bile bozulmadı. her ikisinde de otomatik kullandım. şimdi natural olanı kullanıyorum. ben bu kadar pratik bir pompa görmedim. 2 dakikada kuruluyor, 15 dakikada dolu dolu süt sağıyor, üztelik de göğüsleri hiç acıtmıyor.
arkadaşlar ben iki çocuğumda da avent kullandım. sürekli süt sağmama rağmen 1 kere bile bozulmadı. her ikisinde de otomatik kullandım. şimdi natural olanı kullanıyorum. ben bu kadar pratik bir pompa görmedim. 2 dakikada kuruluyor, 15 dakikada dolu dolu süt sağıyor, üztelik de göğüsleri hiç acıtmıyor.
Eki Görüntüle 1312610
Eki Görüntüle 1312610
bence ise baslayana kadar emzir. pompalamayla yapanlarin sutu azaliyo. bebegin emis gucunun yarisi bile yok onlarda
bence ise baslayana kadar emzir. pompalamayla yapanlarin sutu azaliyo. bebegin emis gucunun yarisi bile yok onlarda
ilk başta sütü arttırırım ya da stok yaparım falan diye almayı düşünüyordum fakat bebeğim bir haftadır emmek istemiyo zorla veriyorum her seferinde o zaman da üç dört dakika emip bırakıyo pompa alırsam en azından onu emzirdikten sonra kalan sütü sağar kaşıkla falan veririm diye düşündüm çünkü bebeğim emmek istemedikçe sütüm de azalmaya başladı bir haftada
ilk başta sütü arttırırım ya da stok yaparım falan diye almayı düşünüyordum fakat bebeğim bir haftadır emmek istemiyo zorla veriyorum her seferinde o zaman da üç dört dakika emip bırakıyo pompa alırsam en azından onu emzirdikten sonra kalan sütü sağar kaşıkla falan veririm diye düşündüm çünkü bebeğim emmek istemedikçe sütüm de azalmaya başladı bir haftada
canim nolursa olsun zorla tika agzina. ben iki hfta zorlanmstim. bi memeyi aliodu birini almuodu. nasip anliosa basiodu cigligi. biberona alisrsa memeyi tamamen birakir. biz anneler bole cekmk zorndayiz iste. pes etme emzirmeye calis hep. pompa flan deneme bile